دانلود کردم ندیدم هنوز
نمایش نسخه قابل چاپ
دانلود کردم ندیدم هنوز
اندوه بزرگیست چه باشی چه نباشی(sm81)
(sm50) ته اهنگهنقل قول:
نوشته اصلی توسط hesamz [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خيلي ازش خوشم مياد كه امارشم داشته باشم هورموني رُ (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HASSAN [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
پلکی بزن ای مخزن اسرار که هر بار
فیروزه و الماس به آفاق بپاشی
هرگز به تو دستم نرسد ماه بلندم (sm81)
اندوه بزرگی ست چه باشی، چه نباشی
اكبر؟؟ حرفا ميزنيا....نقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چهار ماه قرار بود واسه من يه كاري بكنه اخر سر خودم تمومش كردم (sm98)
(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مايلي كودن (sm3)
اکبر ؟؟ حرفا میزنیا....نقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
شیش ماه میگم بیا بریم با ماشین یه دور بزنیم مگه میاد(sm98)
(sm2)
اگر در كنار هم باشه خيلي بهترهنقل قول:
نوشته اصلی توسط !..:: joker ::..! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
شنيدن تنها بدون دونستن تئوري هم زياد كمكي نميكنه فقط گوش رو قوي ميكنه
هيچكدوم هيچكدوم فقط ترانه يغما (sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط asc [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]