میگم حالا سیگار کشیدن رو میشه باهاش کنار بیای. اشکال ندارهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Malware [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
میگم حالا سیگار کشیدن رو میشه باهاش کنار بیای. اشکال ندارهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Malware [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اوه اوه شانست بکیره افراطیون قدیم اینجا نیستن وکرنه اشکتو در میاوردننقل قول:
نوشته اصلی توسط Lost Queen [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط tttt [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اوه !! :(
به ترک و عرب توهین نکنید
من خودم کرد قوچانم یه چی میکم بهتون مذکر و مونث خشتک بدرید ها (sm70)
اگه داری مسخره میکنی منظورم این نبود که سیگار چیز مضری نیست، از نظر من هم چیز مضری ه ولی به خودش مربوطه. حتما به این آرام کننده احتیاج داره تا یه سری دردا کمتر شن.(sm10)نقل قول:
نوشته اصلی توسط shahin-ronaldo [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من خودم به شخصه فعلا نمیکشم.(sm10)
ناک اوت شدم جمیعا بدرود (sm2)(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بودی حالا.(sm120)(sm10)نقل قول:
نوشته اصلی توسط *_* [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نه دیکه رید آدم باید حقیقت رو قبول کنه حتی اکه اسهالی باشه(sm2)شبتون خوشنقل قول:
امیر (sm70)(sm2)
(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط *_* [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
شب خوش.(sm176)
سلام جیگر(sm174)نقل قول:
نوشته اصلی توسط shahin-ronaldo [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
شمااااااااا که تاج سری (sm19)
سرباز نیستم نویدم سرباز(sm81) یه کارایی دارم می کنم خیلی جوابِ(sm120)
شوووووما چه میکنی(sm174)
سلام (sm174)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Lost Queen [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کار و بار اوکی
میچرخه زندگی یا که چرخش میلنگه(sm120)
(sm10)نقل قول:
گفتی اختلاس (sm173)نقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کارو بار
درس و مرس
سریازی
کلا تعریف کن ببینیم چنذ چندیم(sm120)