ریپ نمی خواد هرکی بلد باشه راحت می نویسه
نمایش نسخه قابل چاپ
ریپ نمی خواد هرکی بلد باشه راحت می نویسه
اگه نمونه کار داشت یه نمونه کار نشون میداد پول گیرش بیادنقل قول:
نوشته اصلی توسط [M)SBH)] [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]نقل قول:
نوشته اصلی توسط Gsshop [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
منم همینو میگم بش ما تو کلاس Low-Level یاد گرفتیم HTML + CSS رو ..نقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
همیشه از نو نوشتن بهتر از کپی کردنهنقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
حتی اگر بخوای کپی کنی
(sm2)پس در اندازه همون کلاس بلدیدنقل قول:
نوشته اصلی توسط [M)SBH)] [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm25)نیکول
javascript ..نقل قول:
نوشته اصلی توسط Gsshop [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
j-query ..
sql ..
asp ..
c# ..
stored procedure ..
اینا همرو منم بلدمنقل قول:
نمونه کار و پروژه مهمه
(sm81)بنداشم باز کردهنقل قول:
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دیجی کالا چرا بالا نمیاد
نقل قول:
به تو اعتماد نیس دیوس ..
کسی دنبال نمونه کار تو نیستنقل قول:
دو شروع شد الی (sm120)
(sm27)
کیونمو دارن پاره می کنن برا این معافیت سربازی ...کی بشه تموم شه (sm178)
دلش به رنک الکسا خوشه
پس یه چیزی گیرت میاد که داری خودتو می کشینقل قول:
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm171)(sm128) البته دیزاین اتاق هنوز کار داره و همچنین میز ..
يه ٤-٥ تومن دستي بده من پول ندارم ميخوام واس ماشينم لاستيك بخرم(sm2)نقل قول:
(sm118)دمش گم ولی خیلی سخت این دفه اول شد
من قبلنا پیگیر گاتلین بودم دیدی دیوث تو این سن و سال بازم دوم شد
مبارکت باشه مانیتورت پاییه یه چیزی بزار زیر پایش بیاد بالا رو به روی صورتت باشه اینطوری ارتورز گردن میگیری
صندلیمو تنظیم می کنم ..مانیتور رو خودم یه چی دیگه می خواستم بگیرم ..اینو خریدن (sm172)نقل قول:
(sm120)دمت گرمنقل قول:
نوشته اصلی توسط asc [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm70) سفره روی میز تو حلقمنقل قول:
نوشته اصلی توسط Al!rezA [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
باشه بازم یه چیزی بذار زیرش
مامانم بهم داد (sm2) موقتیه ..خودت رو مسخره کن (sm2)نقل قول:
(sm2)
منم ببرید ویلانقل قول:
تازه میز رو از انباری خونه ی ننم برداشتم ..بو سگ مرده می داد (sm2)
(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Al!rezA [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm120)مریل استریپ قراردادشو لغو کرد در رابطه با ننه مکرمه
جوج رو من درست می کنم ..ورقم شریکم ممره گفته باشم از الاننقل قول:
دختر مختر هم هست ؟
آره الی هم میادنقل قول:
(sm2)کارشو بسیازید پس
(sm118)البوم زند وکیلی قشنگه گویا
ساقیمونم امیره (sm2)
(sm27)
(sm10)(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یکی از موضوعات در صدای شما شباهت آن به صدای محسن چاوشی است. شما که توانایی این را دارید به روشهای مختلف صدای خود را ارائه دهید، چرا بیشتر در این سبک کار میکنید؟
ممکن است در بعضی قسمتها و حال و هوای مشابه مثل هم باشند، اما جان و خمیر و فلز صدا متفاوت بوده و تکنیک فرق میکند. آنقدر گوش مردم به صداهای یک شکل عادت کرده است که قدرت تفکیک بعد از چند کار رخ میدهد. من و امثال من و آقای صالحپور نمیفهمیم در کجا تشابه وجود دارد. بنابراین اگر تکنیکی وارد این بحث بشویم باید بگویم گوش موسیقایی مردم ضعیف است و مقصر هم نیستند و زمان میبرد تا تفاوت را درک کنند.