نقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
گفتم بنویسم پس فردا نگی ارزویِ مرگتو دارم(sm2)
نمایش نسخه قابل چاپ
نقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
گفتم بنویسم پس فردا نگی ارزویِ مرگتو دارم(sm2)
الان خواستی وانمود کنی که نداری؟ (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Snow White [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ﺑﺎ ﺩﻭﺳﺖ ,دخترم ﺩﻋﻮﺍﻡ ﺷﺪ،ﺑﻬﺶ ﮔﻔﺘﻢ ﺧﻔﻪ ﺷﻮ
.
.
.
.
.
.
.
.
.
. . ﺍﻻﻥ ﯾﻪ ﻫﻔﺘﺲ sms ﺧﺎﻟﯽ ﻣﯿﺪﻩ(sm77)(sm2)
(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Snow White [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
روانی (sm2)
دوتا رفيق توبیشه پشت بوته ها میبینن یه شیر داره به طرفشون میاد
یکیشون شروع میکنه به بستن ومحکم کردن بند کفشش,
اون یکی میگه داری چکار میکنی؟ تاحالا هیچ انسانی نتونسته از شیر تندتر بدود
گفت من فقط کافیه از تو تندتربدوم.....!!!
قصه رفاقت خیلی ها همینه!!!...
روحانی (sm70)نقل قول:
در حال حاضر 22 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (11 کاربران و 11 مهمان ها)
- [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]*،
- [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]+،
- [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]،
- [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]،
- [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]+،
- [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm10)
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] هنوز که اینجایی داری لایک میکنی برو دیگه بچه ها تلف شدن از گشنگی (sm2) (دور از جونشون (sm10)(sm120))
نقل قول:
مرض :/
میگفتم بمیر خوب بود بی احساس؟ (sm102)