(sm120) الی این فیلم کم حجما گلچین شدس ؟
نمایش نسخه قابل چاپ
(sm120) الی این فیلم کم حجما گلچین شدس ؟
نه خیلی
خودتون برین دنبال امتیاز و داستانش
(sm2)
(sm30)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)یعنی خدایی میدادیم گاو مش حسن می رید مجلس پر بارتری داشتیم چه کسی رییس کمیسیون شد
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)تو این بنرا میزدن من باور نمیکردم یعنی واقن 70 درصد طلاق ریشه در موشکلات جنسی داره
اینجا هم نمیتونن دقیق بگن یعنی چی من برام واقن سواله یعنی چه مشکلی
آهنگ جدید و بسیار زیبای بابم کافی به نام دل بیچاره .
07 Sayareye Man (My Planet)
(sm50)چه تنظیمی
«مرگ بر انگلیس»،«مرگ بر آمریکا»، «مرگ بر سازشکار» و «خمینی شاهد باش ما اعتراض کردیم» از جمله شعارهایی بود که در مقابل سفارتخانه سر داده شد.(sm2)
البوم سلام اقا 2 محرم امسال با حضور چاوشی
استفاده از تاخیرینقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نوع تومور بهنام صفویو نگفتن چیه؟
پای ثابت (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فقط خدا کنه همونی باشه برا امام زمان بود بلکه تموم شه
(sm30)نقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
وقتی میگه سرطان یعنی بدخیمنقل قول:
نوشته اصلی توسط Navid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اونو میدونم ولی این تومور مغزی بدخیمم خودش صدتا مدل داره ...نقل قول:
بعدم از 1 تا 4 مرحله بندی میشه .... مرحله 3 و 4 طرف معمولا می میره ... یه مدلش چند ماهه میکشه یکیش چند سال طول میکشه.
خواستم بدونم نوع دقیقشو جایی گفتن یا نه.
یه مصاحبه کرده موسیقی ما نمیدونم چیزی گفته یا نه
اهنگ جدید دمی
اینهمه شادابی یه روزی حروم میشه
کوچه هم تموم نشه عمرمون تموم میشه (sm172)(sm50)
(sm1)
خبرگزاری رسمی کره شمالی: طومار دشمن را در هم می پیچیم
(sm2)
نماز شام غريبان چو گريه آغازم
به مويههاي غريبانه قصه پردازم (sm50)
متاسفم برات ای دل ساده (sm172)
چمدون ، سفر ، قطار ، دلتنگی
درد دوری ، انتظار دلتنگی
نمیدونی که چه کاری میکنه
با یه قلب بیقرار دلتنگی (sm181)
چرا زده پارسال منتشر شدهنقل قول:
شاید بازنشرو میگه!
فک نکنم صحت داشته باشه
کوادرادو به یوونتوس پیوست (sm54)
Kako Band(sm77)(sm118)
نیمار با 65 میلیون پوند راهی یونایتد خواهد شد ... (sm173)
(sm50)
My Planet(sm54)
با فتوشاپ راحت میشه درست کرد
عکسو پشت بزرگ کرده نورشو کم کرده
مگه بِت نگفته بودم بي تو روزگار من تيره و تاره
حالا يادگار من بعد سفر كردن تو طناب داره
تيغ و مي كشم رو رگهام مي پاشه خونم رو عكسات
نتونست سدي بسازه رنگ چشمات،سيل اشكات
(sm50)
(sm50)
- (sm50)
باز این جو گیر شد می خواد دی وی دی کنسرت بده (sm2)
خواننده:
آهنگساز:
ترانهسرا:
تنظیمکننده:
(sm2)بابک مافی پروداکشن
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]نقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اینو من به شدت دوس دارم .. (sm50)
سبکش اینه ..
محصولات نرم افزاری سینجول