تیزر 6 قسمت باقیمونده تاج و تخت هم اومد ..
نمایش نسخه قابل چاپ
تیزر 6 قسمت باقیمونده تاج و تخت هم اومد ..
نقل قول:
نوشته اصلی توسط !M?sbh؟! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm25)
نه اخه خدایش الان درست یک ماه بزودی میکنن الانم میگه کاورم موقع منتشر شدن البوم رونمای میشه؟؟ یه دمو درست حسابی نداده یه متصل بود که اونم یک ماه دو ماه پیش بود ؟ و خیلی چیزای دیگه(sm172)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
امشب ساعت 21:30 ..
ریدن خاک بر سرشون تو تی وی میگن 9 اینجا نوشته 8نقل قول:
نوشته اصلی توسط AmirHossein98 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بعدشم گفته صفر بالاترینه ویدیوش هس
ناموسا اگه هیچی نفرستیم خیلی سنگین تره.نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یکی از این فیلمای کن ..
یکی بلند داد میزنه میگه ترانه ..
ترانه بر میگرده میگه زهرمار ..
(sm2)
(sm25)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2) وای چقد خندیدم دمش گرم ..
البوم پوسترای مختلفی داره به مرور زمان رونمایی میشه میرسه به اصلی.نقل قول:
این تریاق رو میدونستین قبلا یه نفر خونده ..
آهنگ نفرین (sm50)
خب خوبه که همه چیو موقع انتشار بفهمیم
یه آلبوم تر و تازه
کاش متصل و اینا رو هم گوش نداده بودیم
انقل قول:
نوشته اصلی توسط !M?sbh؟! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خدا الهی بزنه تو کمرت (sm50)
(sm2)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm172)
(sm50)
(sm54)
114 تومن از تبلیغات میخام.170 تومن از سرکار(sm180)
بدین مست کنیم باو(sm175)
کاش 24م البومو میداد(sm50)
تولدت هستنقل قول:
نوشته اصلی توسط Pacino [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اوهوم(sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط بزقوش [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اقا یکی به این سوال ما پاسخ بده من می خوام برم دانشگاه زبان بخونم ولی منتهی یکی از دوستام گفت باید پیش دانشگاهی داشته باشی منم که پیش دانشگاهی ندارم البته از دانشگاه هم نپرسیدم که پذیرش می کنن یا نه یکی منو کامل راهنمایی کنه اگه پیش لازم داره باید چیکارم کنم راهی نیست خیلی دوس دارم این زبان رو قانون جدید الان چیه دانشگاه ازاد دانشگاه پیام نور خلاصه هر دانشگاهی که زبان رو بدون پیش ثبت نام می کنه[/quote]
دوست عزیز چه دانشگاهی بودی با چه رشته ای
یازدهم تولدمه (sm176)
23 شهوریورم تولد منه
چه ربطی به آلبوم داشت سجاد (sm25)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)نقل قول:
29 آبانم منم
خب همه بیاید تولدتونو بگید (sm173)
10 خرداد تولد اشترمه
یکی از همین روزام سینای لاشی
به اشترت بگو به من گیر نده(sm81)نقل قول:
خخخنقل قول:
نوشته اصلی توسط Mehdi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دانشگاه ازاد- نرم افزارنقل قول:
نوشته اصلی توسط heojoon [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
قطعا هیچینقل قول:
نوشته اصلی توسط Am!rmohammad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یه ریز نمرات از مسئول رشته کامپیوتر بگیر بعد برو پیش مدیرگروه زبان تا برات معادل سازی کنه ببینه چه درسایی رو باید بگذرونی و چه درسایی رو نه من خودم دانشگاه آزاد هستم رشته نرم افزار رو تموم کردم حالا می خوام تغییر رشته بدمنقل قول:
نوشته اصلی توسط Mehdi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
04 Kouli
پرسپولیسیها بتوانند همه بازیکنان لیست برانکو را جذب کنند، فصل بعد تیمی رویایی برای حضور در سه جام خواهند داشت.
ریدن. طارمی بره میرینننقل قول:
نوشته اصلی توسط بزقوش [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]