آقا لطفا یکی فرکانس شبکه طپش را بهم بده
نمایش نسخه قابل چاپ
آقا لطفا یکی فرکانس شبکه طپش را بهم بده
بچه ها ساعت 8جدید یا قدیم؟
عید همگی مبارک(sm10)
11766نقل قول:
نوشته اصلی توسط masoud741 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
v
27500
یاهست
عید شما هم مبارکنقل قول:
نوشته اصلی توسط masoud741 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
حرفای من
میگن حل شده
عید همه مبارک(sm127)
عید شما هم مبارک نیستیا داداش بیشتر این جا سر بزننقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سلام عید شما هم مبارک فربد عزیزنقل قول:
نوشته اصلی توسط Farbod-7 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چیکار کردی اون کارتو
(sm2)
بالاخره اینقد اذیتم میکنن که آهنگو ریلیز میکنم حالا میبینین (sm2)
انشالله (sm10)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hosein333 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سلام حسین جان(sm10)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hosein333 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اوکی شد خبرت میکنم
به گفته ی یه نفر که چند شب پیش کنسرت شادمهر بوده:شادمهر گفته کاور یعنی خوانندهایی که داخل ایران از من کپی میکنن نه من.ویدیو فقط باتو عشقم تا دو سه هفته ی دیگه که یه ویدیویی بی نظیر هست وارث موند واسه بعد از فقط باتو عشقم و فعلا خبری از البوم نیست(به گفته بهداد در کنسرت)
تو هم ک همش فقط حرف میزنی.یه بار هم عمل کن ب حرفاتنقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چی شد مصاحبه پخش شد ؟
شما یه دلیل بیار واسه اینکار !!! بر فرض مثال آهنگو داشته باشم چه دلیلی داره آهنگو پخش کنم ؟! چرا از اعتماد رفیقم سوء استفاده کنم ؟! چی بهم میرسه ؟!نقل قول:
فقط شوخی میکنم تا وقت بگذره همین !
اعع یه پیش بینی دیگه هم درست در اومد :))نقل قول:
نوشته اصلی توسط entehaa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نه این امیر قاسمی آشغال طرفدارا را سرکار گذاشته بود..هرکیوبگی باهاش حرف زدند غیر از شادمهرنقل قول:
نوشته اصلی توسط no one [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فعلا برنامه ارمنستان پخش نشده دیشب مشکل فنی پیش اومد
پس کی پخش میشهنقل قول:
نوشته اصلی توسط entehaa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فعلا معلوم نیستنقل قول:
(sm74)
به گفته ی یه نفر دیگهنقل قول:
فقط با تو عشقم ژوئن ( خرداد ) پخش میشه
ریمیکس مهران عباسی ( دسر بعد از ریلیز )
وارث که یک کار احساسی انتقادی با کمی نیش و کنایه نسبت به وضعیت روز جامعه هست با ایده ای جالب در موزیک ویدئو ، بلافاصله بعدش پخش میشه
خرداد هم میاد و میره باز میان میگن یکی دیگه گفته تو مرداد (sm120)
خداوکیلی شادمهر کلاً دیگه کار نکنه سنگین تره والا خو چه وضعیه این درست کرده سالی یه آهنگ میده، کمرش رگ به رگ میشه اینجوری خو !
آهنگ نده سنگین تره
بالاخره شادمهر چند دقیقه مصاحبه کرد
گفت ویدیو یکم کار داره و هنوز اماده نیست و هیچ دلیل دیگه ای وجود نداره
بعد از اتمام کنسرت ها میره واسه فیلمبرداری ویدیوی دوم
علیرضا امیرقاسمی گفت قول بده یه روز بیام خونت هم دست پختتو بخورم هم خونتو ببینیم و مصاحبه کنیم شادمهر هم گفت حتما
گفت دلیل این همه تاخیر اینه که همکاران میخوان به بهترین شکل ویدیوهارو بسازن
ریمیکس فقط باتو عشقم؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چقدر مصاحبه امیرقاسمی و شادمهرجون امشب بهم چسبید
لینک مصاحبه جدید شادمهر لطفا عنوان رو عوض کنید و مصاحبه رو بزارین پست اول
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سلام. کسی ویدئو مصاحبه رو داره؟
اگر دارین لطف کنید. مرسی(sm10)
مصاحبه رو دیدم روحیه ش نسبت به چند سال پیش خیلی بهتر شده و شادتر شده، از این نظر واقعا خوشحال شدم براش.
شادمهر دیگه خودشو ضایع کرده با این کارهاش بخدا
پست تو اینستاگرام گذاشته چقدر ساخت ویدیوها زمان برده
واقعا مغز ادم سوت میکشه مثلا برای یه ویدیوی ابکی مثل معروف اینقدر وقت گذاشتن...
ازش به کل نا امید شدم(sm178)
دمت گرمنقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمیدونم میگن معروفنقل قول:
جواب شادمهر راجب پخش آهنگ جدید
این همه حرف و حدیث که سر این ویدیو پیش اومد
بخاطر صحبت های ارمین هاشمی بود
که زمانی رو برای این ویدیو مشخص کرد
و طرفدارا رو منتظر اهنگ گذاشت
در صورتی که اگه چیزی نمیگفت چنین چیزی پیش نمیومد(sm2)
در هر صورت امیدوارم بیشتر از پنج ماه دیگه طول نکشه این ویدیو
ای خدا بگم چیکارت کنه آرمین که هی الکی گفتی آمادس همه رو سر کار گذاشتی (sm120)
بالاخره آمادس یا نه (sm2)
میگن ویدئو 2 ماه دیگه کار داره ، شادمهر میگه یکم
البته یه چیزی هم بگم که شادمهر دو بار از ویدئو خوشش نیومده بوده و تغییراتی دادن !! تقصیر آرمین بدبخت نیست خوب کارگردان گفت ادیت تمومه کریسمس ، دوباره قبل از عید و کنسرتا ، حالا هم یکم دیگه
همینطور یکم یکم همه سر کاریم
وارث هم شادمهر خودش پُست زده بود 3 ماه پیش داره ادیت میشه ویدئو مثلاً ساده و این حرفا !!! حالا میگه فیلمبرداری بعد از فقط با تو عشقم !!!!
نه جدی میگم هوادار رو احمق فرض کرده ؟!! آقا هوادار ویدئو خفن نمیخواد باید چیکار کنه ؟! بابا تقصیر آرمین بنده خدا نیست ! شادمهر داره ایراد الکی میگیره . اونجاش کجه اونجاش راسته هوادارم الاف
بنده حمایت قاطع خودم رو از آرمین اعلام میکنم و وی را شخص بی گناه میدانم
چاره کار اینه بیخیال باشیم همین!!!
همسر شادمهر در حال یادگیری زبان شیرین فارسی !
I don't have the Farsi keyboard on my phone so I'm writing this in English. But, yes, I've been taking Farsi classes. I'm like a kid. This is an old lesson. Don't expect me to respond though, too many comments to respond to. Oops, just noticed a mistake in "room."
من کيبورد فارسي رو ي گوشيم ندارم به خاطر همین انگلیسی تایپ میکنم . اما ، بله ! کلاس زبان فارسي ميرم . مثه یه بچه هستم . اين يه درس قديميه . انتظار ندارم که بتونم جواب بدم ، نظرات زيادي براي پاسخ دادن وجود داره ، فقط متوجه اشتباه در کلمه اطاق شدم
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ما هم امیدواریم زودتر کار ادیت تموم بشه و ویدئو پخش بشهنقل قول:
2ماه؟؟؟ مگه فیلم سینمایی میسازند؟؟نقل قول: