فدا بشم (sm127)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mojtaba00222 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
فدا بشم (sm127)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mojtaba00222 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
عاقا دعا کنین امشب منچستر بازیشو ببره ، اگه یه وقت خدای نکرده خدای نکرده ببازه ، سه روز عزای عمومی اعلام میکنم پست نمیزارم ، دیگه خود دانید (sm70)
یه جمله دیگه بگم کمراتون دوباره رگ به رگ بشه ...
شبتون آروم (sm127)
آنکس که بداند سر درونم را ، مرا بفهمد ؛ آنم آرزوست . . .
"صابر"
اول شب بود... ساعت 0بامداد (sm59)نقل قول:
نوشته اصلی توسط rebasss [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
همینطوری جون تو... غیرتی نشو پسر عمه ـشه (sm120)
(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط rebasss [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
حاقش عایا؟ فیـ*ـلترینگ هوشمند؟ (sm59)نقل قول:
چی شده؟ (sm25)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrCrow [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
به روباه گفتند شاهدت کيه؟
گفت:
.
.
.
.
.
دو ممه!!
تازه الان که بزرگ شدم فهميدم
منظورش چي بوده ديووس . . .
امروز يه خانومو ديدم !!!
موها دم اسبي ابروها هشتي !
خلاصه سرتونو در د نيارم خيلي ناز بود و تو 30 ثانيه با ماشين پارک دوبل زد !!!
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
کور شم اگه بخوام دوروغ بگم فقط نفهميدم چرا مادرش صداش زد!!!
عباس ...
اهای دختری که چشات سگ داره...
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
....چخه چخه :|
وحشي
(sm127)نقل قول:
اَشَمِشَم مِشه بِشه؟
ها مِشه بِشه
.
..
.
.
.
.
.
.
.
گفتگوی بین صاحب اتومبیل ومکانیک هر دو مشهدی
وقتی ایراد از شمع ماشینه!
حکایت شانسِ ما مثل شانس اَکبر آقا تَک تُخ.م خدا بیامرزه
هواپیمایی که اَکبر تَک تُخ.م داخلش بود درحال سقوط بود که خلبان گفت: اگر یک نفر کم بشه هواپیما سقوط نمیکنه.
قرعه کشی میکنن بعد قرعه به اسم اَکبر تَک تُخ.م میافته.
اَکبر بیچاره خواست یکبار شانسش رو اِمتحان کنه بلکه زنده بمونه.
گفت بشرطی میپرم پایین اگر به سؤالم درست جواب بدین.
دست پسر بچه ای رو میگیره و بلندش میکنه و میگه اگر گفتید من و این پسر بچه روی هم چندتا تخ.م داریم؟؟؟
همه میگن معلومه چهارتا.
اکبر تک تخ.م با خوشحالی میگه نه و شلوارشو در میاره میگه من یک تخ.م دارم و این پسر دوتا،اَما شلوار پسرو که درمیاره متوجه اِعجاز خلقت میشه،
پسرک سه تخ.م داشت....
شادی روح اَکبر تک تُخ.م عَن شانس ...
(sm134)(sm27)نقل قول:
یه مدتی بود همش فکر می کردم من بچه سرِ راهی هستم
.
.
.
.
.
.
.
تا اینکه یکی از عکس های بچگیامو بردم به مامانم نشون دادم برگشته میگه : آخِی، چه نازه، کیه؟؟
الان دیگه مطمئن شدم... !!!:|
تست هوش
سه تا مورچه داشتند پشت سرهم راه ميرفتند
از اولي ميپرسند:چندتا مورچه پشت سرتند؟ميگه دوتا
ازدومي ميپرسند:چندتا مورچه پشت سرتند؟ميگه يكي
از سومي ميپرسند:چندتا مورچه پشت سرتند؟ميگه دوتا
حالا بگو ببينم چطوري اين اتفاق افتاده؟نرو پایین اول فکر کن ببین جوابش پیدا می کنی؟
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.مورچه سومی دروغ گفته کصصصصصصافط!!
الان اخبار اعلام کرد سالانه 80 نفر در کشورمان،در اثر گاز گرفتگی میمیرن
.
.
..
...
خواهشا،گازنگیرین، یا بوس کنید،یا آهسته تر گاز بگیرید،مگه هارین !!!!!!!!
دیشب داشتم از داداش کوچیکم درس علوم میپرسیدم:
یه پستاندار بی دندان نام ببرید؟
.
.
.
.
.
.
.
میگه: مادر بزرگ!!!
شما بگید من به این دیوث چی بگم آخه!؟
این دفعه بزن به سلامتی ناصرالدین شاه که به هیچکس نگفت بیا دوست معمولی باشیم.
با همه ازدواج کرد!
تفاوت پریود شدن دختران قدیم و جدید
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
دخران قدیم: آخ جون یه هفته نماز تعطیل
دختران جدید: ایول حامله نیستم :| :|
"به تُخـــ.مـم" فقــط یــک کلمه نیـسـت ، یک سبـک زندگـیه...
2 روز پیش رفتم طباخی یه 2 تا مغز خوردم خیلی سر حال شدم دیروز هم رفتم 2 تا مغز دیگه خوردم انقدر انرژیم زیاد شد رفتم به مامانم گفتم من میخوام زن بگیرم طفلی انقدر خوشحال شد شبش رفته بود تو درو همسایه داشت دنبال یه دختر واسه من میگشت...خلاصه امروز صبح هم گفتم برم 2تا مغز دیگه بخورم رسیدم دم طباخی دیدم پلمپ شده یه پارچه زدن به علت فروش کله پاچه خر تا اطلاع ثانوی پلمپ است.....فهمیدم مغز خر خورده بودم میخواستم زن بگیرم به خودم اومدم . )))))))2 روز پیش رفتم طباخی یه 2 تا مغز خوردم خیلی سر حال شدم دیروز هم رفتم 2 تا مغز دیگه خوردم انقدر انرژیم زیاد شد رفتم به مامانم گفتم من میخوام زن بگیرم طفلی انقدر خوشحال شد شبش رفته بود تو درو همسایه داشت دنبال یه دختر واسه من میگشت...خلاصه امروز صبح هم گفتم برم 2تا مغز دیگه بخورم رسیدم دم طباخی دیدم پلمپ شده یه پارچه زدن به علت فروش کله پاچه خر تا اطلاع ثانوی پلمپ است.....فهمیدم مغز خر خورده بودم میخواستم زن بگیرم به خودم اومدم . )))))))2 روز پیش رفتم طباخی یه 2 تا مغز خوردم خیلی سر حال شدم دیروز هم رفتم 2 تا مغز دیگه خوردم انقدر انرژیم زیاد شد رفتم به مامانم گفتم من میخوام زن بگیرم طفلی انقدر خوشحال شد شبش رفته بود تو درو همسایه داشت دنبال یه دختر واسه من میگشت...خلاصه امروز صبح هم گفتم برم 2تا مغز دیگه بخورم رسیدم دم طباخی دیدم پلمپ شده یه پارچه زدن به علت فروش کله پاچه خر تا اطلاع ثانوی پلمپ است.....فهمیدم مغز خر خورده بودم میخواستم زن بگیرم به خودم اومدم . )))))))
بچه ها یه نصیحت از طرف من
.
.
.
.
.
.
.
.
.
هميشه با زبان ساده سخن بگوييد
چون التزام به معقوليات و انكسار از بدويات در تعتير آنچه مقتضى ست ممارست به عمل نقض نيست!
فاک و دیگر هیچ...
دلم برات تنگ شده اوبي
.
.
.
.
.
.
.
زن اوباما پس از جدایی
مورد داشتیم طرف فکر میکرده یبوست یه جور جهت ماهوارس...
پیرمردی به دلقک گفت:
همه به رویت میخندند اما هیچکس از دلت خبر ندارد
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
دلقک گفت: گوه خوریش به تو نیومده پیرمرد
و پیرمرد ضایع شد :|
چالش جدید منو بابام :
زمون ما بچه حق نداشت دست به کنترل بزنه
الان 3 روز دارم قانعش میکنم بابا زمان شما
کنترل نبود
میگه گوه نخور احترام ک بوده...
ﻗﯿﻤﺖ ﺍﻧﮕﻮﺭ ﺩﺭﻗﺰﻭﯾﻦ ﺍﻋﻼﻡ ﺷﺪ ........
ﺩﻡ ﺑﺎﻍ 1200
.
.
.
.
.
.
.
.
ﺗﻪ ﺑﺎﻍ ﻣﺠﺎﻧﯽ :|
خدایا حتما باید بمیریم روحمون شاد شه ؟!!
نمیشه همینطوری یه حالی بدی ...؟!!!
ما داریم هزینه زندگی تو نیویورک رو میدیم
اما
با کیفیت شعب ابیطالب زندگی می کنیم ...
خلاصه اگه تکراری بود بره پاکش کنه (sm98)
درود و فراوان درود (sm10)نقل قول:
Glory Glory Man United
(sm198)
چقدر امروز خلوته
دانش اگر در ثریا هم باشد مردانی از پارس به دنبال ثریا خواهند رفت.
دمت گرم ، خسته نباشی(sm10)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad_MCH [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کلا آنچه گذشت بود (sm70)
کیصابط ، من رو دخترم خعلی حساسم ، از الان بگما (sm142)نقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ولی آخرش از نشیمن گاه آوردیم (sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrCrow [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خلوته؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط alijoon13 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
حالا شانس آوردی منچستر نباخت وگرنه سه روز اینجا خلوت میشد (sm70)
اون دیگه مهم نیستنقل قول:
مهم اینه که بردیم