میشه بفرستی گوش کنم مسعود جوننقل قول:
نوشته اصلی توسط masoud741 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
میشه بفرستی گوش کنم مسعود جوننقل قول:
نوشته اصلی توسط masoud741 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اسم بده بشناسمنقل قول:
نوشته اصلی توسط ebihamed [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ندارم(sm128)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ebihamed [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)
والا داداش هیچوقت عضو نبودم فقط سر میزدم اما خیلی از بچه های قدیمی رو میشناسم شادمهر از ایران رفت فک کنم اولین وب سایتش خیالی نیست دان کام بود با مدیریت یوسف شاهپذیرنقل قول:
نوشته اصلی توسط Hobbit [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
در همین حد بگم جز سرنوشت آس های آلبوم هنوز رو نشده قلب من و تو بی من واسه دستگرمی بودنقل قول:
فکرکنم تعداد اهنگهای البوم 8 تا باشه
میدونم داداش با سرنوشت آس های آلبوم 4تاستنقل قول:
بده گوش کنیم مسعود (sm59)نقل قول:
سرنوشت آهنگ خوبی بود اما در مقابل ترک های قوی البوم طرفدار یه آهنگ معمولی بود