انگار ریدنش میگیره میاد اینجا میرینه دیوث(sm98)
نمایش نسخه قابل چاپ
انگار ریدنش میگیره میاد اینجا میرینه دیوث(sm98)
چی شده مم-ه (sm19)
زر نزن خودت بدتری (sm2) گرم که میشی گازشو میگیری (sm2) مگه یادت نیست من و خودت ظرف 10 دقیقه 30 صفحه رفتیم (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
البته این جرمی جوجه تیغی یه کلمه یه کلمه تف میده . خوب مردک میخوای تف بدی چه عجله ایه بریز یه جا با شعله کم تف بده
گه نخورنقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
پشت سر من زر زر نکنینا ..
10 صفحه فقط تک کلمه تک کلمه رو گرفته ارسال کرده مردک ملنگنقل قول:
نوشته اصلی توسط MrCrow [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دستگیره اتوبوس
مج مج مجو. و .... هزارتا دیگه از تیکه های اهنگو(sm2)
پشت هم انگار دفتر دادی دست بچه خط خطی کنه(sm2)
دیوثنقل قول:
نوشته اصلی توسط !M?sbh؟! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ریدم تو ارسالات(sm120)
منتظر کدوم خوشی بمونمنقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دنیا مگه چی داشت و رو نکرده؟! (sm172)
دلت یه زندونهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یه چار دیواری
تصورم از تو
دود هوا شد رفت
تا هی سقوط کنم
به زیر سیگاری
(sm81)
تورو(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Malware [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]