یعنی انتخاب پلی میشه سرنوشت یه اهنگ ضعیفه در مقابلش
نمایش نسخه قابل چاپ
یعنی انتخاب پلی میشه سرنوشت یه اهنگ ضعیفه در مقابلش
اون ک صد در صدنقل قول:
نوشته اصلی توسط Farbod-7 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
انشالله 1 اسفند (sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hosein333 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چرا هر چی که خوبه زود تموم میشه
البته متاسفانه اینم باید بگیم که اونهمه خلاقیت و نو آوری تو آلبوم طرفدار فدای ترانه های ضعیف و کوتاه شد تنها ترانه ی قابل دفاع آلبوم طرفدار همون انتخاب سروش دادخواه بود . ترکهای خیلیا و امون از تو و چه خوابهایی که ترانه ها خیلی ضعیفهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Farbod-7 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تو بی من(sm127)
فربد جان ببخشید ریپلی کردم داداش در اینکه انتخاب از بهترین کارهای شادمهره که شکی نیست اما کلا تو سطح کارهای هر هنرمندی یه بالا و پایینهایی وجود داره و نمیشه مقایسه کرد مثلا همون انتخاب رو من نسبت به بی نهایت شب آرزوها پرپرواز علامت سوال که پکیج کاملتری بودن پایینتر میدونم در کل مقایسه ی اینچنینی درست نیست میشه هر کاری رو در جایگاه خودش دوست داشتنقل قول:
من وکال سرنوشت رو از وکال انتخاب بیشتر دوست داشتم وکال انتخاب نه تو قسمت پایین نه بالای کار به دلم ننشست اگر چه ملودی انتخاب و تنظیمش شاهکار بود
نمیدونم کی به شادمهر گفته بود تو البوم طرفدار این نوع صدای پایین زیبا شده تو کارهاتنقل قول:
نوشته اصلی توسط ebihamed [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یعنی افتضاحی بیش نبود اون حرکتش یاد صدای وز وز زنبور میفتادم😆
شروع اهنگ چه خوابهایی با اون صدای پایین شادمهر منو یاد خاله شادونه میندازه