12 تا ویدیو 800 مگ ؟(sm120)
نمایش نسخه قابل چاپ
12 تا ویدیو 800 مگ ؟(sm120)
ریلیز های سینجول به زودی (sm70)
دیوس زنگ زدم گف فردا میاره ..
800 مگ میذاریم شب میزنیم تو گوشش ..
امیر کیفیت پایینترشو هم بذار 400 مگی رو ..
سرویس جدید ایرانسل شنیدین دیگه ..
میتونی مکان دوستان و خانوادتون رو شناسایی کنین ..
بیپ تونز کـسخله عایا !?؟!
کدوم خری میاد 1 گیگ ترافیک به گـا بده ..
3 تومنم پول آلبوم ..
بده من برات درس کنم ..نقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من برنامه رو ندارم الان باس دانلود کنم ..
دان شد بذا نصب کنم ..
تو ایران حجم گرونهنقل قول:
نوشته اصلی توسط [M)SBH)] [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بیپ تونز داره درست میده
خوب بود خود دی وی دی رو می ذاشت 4 گیگ ؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Gsshop [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خب تو الان دانلود کنی هم بخری تقریبا 7 تومن باس خرج کنی ..
میری آلبومشو میخری اصلشم هس کیفیتم داره ..
2 تا پست بعدی رو توجه کن ..نقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من نا محدود دارم مشکل ترافیک ندارمنقل قول:
نوشته اصلی توسط [M)SBH)] [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm74)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Gsshop [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نوت 5 اماده خرید در تهران
2.600
(sm77)این اتفاق دقیقا تو سریال ستمگر افتاد
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
این عکس سریاله منتهی اونجا به داعش میگن خلافت
مخت فسیل نشد اینقدر سریال دیدی ؟
(sm2)والا منم اگه غول نرم افزاری بودم سریال نمیدیدم
الی mr.robot بی نظیره ..نقل قول:
نوشته اصلی توسط chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
همیچیزام داره توش ..
امیر یه دونه درس کردم آهنگ موزن بید رو ..
عجب چیزیه ..
مستقیم هم میتونی تو یوتیوب آپلود کنیش ..
مطمئن باش از تو بیشتر می کشهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
این میشه پست ویژه برای گوگل. خودم همه رو یه جا گذاشتم
(sm2)
(sm172)این فصلم سیتی قهرمانه
امیر یه نمونه گذاشتم ببین خوبه اگه آره برات آموزششو بذارم ..
افکت 3d داره خوبه دیگه ..
(sm2)
الان میدم ..
06 Rastakhiz (Resurrection).mp3(sm88)
Kako Band(sm10)
بهترین آلبوم سال تا اینجا(sm178)
بیا ..
اونجایی که داری اسلاید انتخاب میکنی هس ..نقل قول:
آموزش با کیفیت 4k دیده بودین .. (sm59)
(sm2)مردم چقد دل نازک شدن
الی این فیر والکینگ دد رو دیدی؟
اره زیرنویسش برام میل کردن درجا دیدم الانم دارم نقدشو مینویسم (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
گم بمیر سمت چپ پایین زدم تو ویدیو سیو کردم تو هارد دیگه Mp4 ..نقل قول:
(sm2)تاپیک پاشایی همه ریختن توش
واس من عین بنز میره جلو .. (sm59)نقل قول:
چرا فک کنم میشد وایسا ببینم یادم نیس ..