@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سلام رفیق اسمش عشق مرتضی پاشایی را امروز اوکی کردم رفیق دارم ادیت میزنم روش آخراشه(sm127)(sm10)
نمایش نسخه قابل چاپ
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سلام رفیق اسمش عشق مرتضی پاشایی را امروز اوکی کردم رفیق دارم ادیت میزنم روش آخراشه(sm127)(sm10)
من روز دانلود ندارم...فقط انجمنو تلگرام میام نمیدونم چرا انقد کم میشه(sm138)نقل قول:
نوشته اصلی توسط SaSan69 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
البته تو ساعات رایگان از خجالتش در میام (sm59)
خدا نگهداره همسايه هاى مهربونمونو که مودماشون قابل هکه(sm51)
الان ى مدته همه شاکى هستن ازاين حجم دزدى ها(sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sahand.M [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ساسی نرم افزار هک داری (sm51)نقل قول:
نوشته اصلی توسط SaSan69 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دو سال پیش یکی اومد واسمون هک کرد ولی نرم افزارو نداد.
اونیم که هکش کردیم فهمید بعد یه مدت (sm120)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sahand.M [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اره نرم افزارandro dumper که مى تونى از گوگل پلى بگيرى و اندرويد5 ب بالا مى خواد
ب ي مودم کانکت شدم که بعد ى ساعت استفاده ديدم شارژش تموم شد اون سيگنال خوبى مى داد منتظرم شارژ کنه(sm120)
الان اين يکى ک وصل شدم هم خوبه و کار را اندازه
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
- (sm50)
کدوم ترجمه رو میخونی؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط Saber [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]