مسواک زدن آخر شب، قشنگ پتانسیل اینو داره که،
یکی از اصلی ترین آپشن های جهنم بشه!!!...
نمایش نسخه قابل چاپ
مسواک زدن آخر شب، قشنگ پتانسیل اینو داره که،
یکی از اصلی ترین آپشن های جهنم بشه!!!...
نه والا ،با تمام خلوص گفتم(sm127)(sm59)نقل قول:
نوشته اصلی توسط tandis_m [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط rebasss [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بمیرم (sm172)
غصه نخور توکلت به خدا این روزا هم میگذره (sm10)
مرض :| + (sm102) = شوخی و مزاح؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط Snow White [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من معذرت میخوام اگه اشتباه متوجه شدم امیدوارم که اینطور باشه (sm10)
سلام به اتی بی لاینمون(sm127)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Snow White [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
صابر ،
چن وقته بهت نگفتم ارام(sm2)
پس بی دلیل ارام(sm2)
خدا نکنه (sm10)نقل قول:
وقتی الان به عمه نوید گفتم این هفته خودشو واست بزنه به پریـــ.ودی دیگه متوجه میشی آرام کیه (sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mojtaba00222 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ما بریم ، فعلا همگی (sm127)
لطفا بحث و دعوا هم نکنین ، هی سر هر چیزی تو سر و کله هم میزنین بی خود ... (sm10)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یعنی منو تویِ این یک سال و اندی اینجوری شناختی که به کسی توهین کنم؟ اونم به تو؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
مرض با این شکلک :/ همیشه شوخیه تو که با من این همه چت کردی خوب باید بدونی
من هیچوقت بهتون بی احترامی نکردمو نخواهم کرد ....
نقل قول:
نوشته اصلی توسط mojtaba00222 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مجی به جونِ خودت دارم ادد کن نمیتونی بده من اددت کنم (sm172)
Alo0che
ديگه بدتر (sm2)نقل قول:
نقل قول:
نوشته اصلی توسط rebasss [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فدات مراقب سلامتيت باش هميشه خوش باشي عزيزم(sm127)