من برم شام بپزم فعلا همگی (sm10)
نمایش نسخه قابل چاپ
من برم شام بپزم فعلا همگی (sm10)
زهرمار مم چيه منظورم "خاطره ام هم "بود منحرف(sm30)(sm30)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mojtaba00222 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Snow White [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اوكي فدات (sm19)
دختره 11 سالشه پست گذاشته اگه بابام برام آيفون نخره شب خونه نميرم!!!!
خدا شاهده من تو اون سن پلاستيك پام ميكردم رو فرش ليز مي خوردم ساعت ها به شادي ميزيستم!!!
مجتبی رو اد کردی؟ (sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Snow White [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یه شام درست و حسابی بپزیا نبینم باز بری سوپ گوجه فرهنگی درست کنی (sm2)
به خدا دس خودم نیس، رو اتوماته(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط tandis_m [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آره جون عمه ـم (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mojtaba00222 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اگه نگفتم بهش همون چیزی رو که صابر میخواست بهش بگه (sm2)
اره کرد(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نوید میخوام از عمه ات طلاق بگیرم(sm50)(sm2)
دیگه دارم طلاقش میدم(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اوکی... از همین تریبون مراسم ختم مجتبی رو در اولین جمعه پس از طلاق در مسجد محل به اطلاعتون میرسونم (sm172)نقل قول:
(sm2)