آره چون کلا موسیقی ما سال به سال داره ضعیف تر میشهنقل قول:
نوشته اصلی توسط me16 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
آره چون کلا موسیقی ما سال به سال داره ضعیف تر میشهنقل قول:
نوشته اصلی توسط me16 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
از این جاده....
از این جاده برات هرشب
یه بنبست آرزو کردم.
این صدا از بهشت می آید....
آره دقیقانقل قول:
نوشته اصلی توسط ebihamed [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اون موقع مگه چند تا خواننده داشتیم ؟
و اونا با چه محدودیت هایی کار ارایه میدادن
و واقعا آثار اون موقع متمایز از آثاری هست که حالا پخش میشه
الان که هر ثانیه یه کار تولید میشه و هر کی از راه میرسه میخونه و اکثریت شدند ترانه سرا و آهنگساز و تنظیم کننده و ...
دیقا یکی از عوامل اصلی ضعف موسیقی ما اینهنقل قول:
نوشته اصلی توسط RAHAM [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فقط موسیقی ما نیست، خارجی ها هم همینه، ببین چند تا البوم 2017 اومد، مقایسه کن با کاراری قبلیشون، البوم یه کسایی مثل تیلور سوییفت و کتی پری رو که اصلا نمیشه گوش داد، ولی چقد قبلا خوب بودننقل قول:
نوشته اصلی توسط ebihamed [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تنها کسی از البومش راضی بودم امینم بود
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خبری نشد انگار(sm93)
قیول دارم مال ما شیب تندتری داشته ولی سراشیبی سقوطشنقل قول:
نبود 12 روز دیگهههههههههههههههههه (sm149)
12 روز دیگه چه خبرهنقل قول:
نوشته اصلی توسط worldpic [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ژینا گل من