یه جور میگی منصوریان و جمشیدی میگن که انگار اینا تو کادر فنی ریال بارسان و سابقه داشتن اصن
اینا هنرشون هم تیم محلات خودشون بود چی کار کردن
تو ریال یا تیمی به این تراز وارد شدن بچه بازی نی به قول دایی دلال بازی بود الان قضیه یه چی دیگه بود (sm70)
نمایش نسخه قابل چاپ
یه جور میگی منصوریان و جمشیدی میگن که انگار اینا تو کادر فنی ریال بارسان و سابقه داشتن اصن
اینا هنرشون هم تیم محلات خودشون بود چی کار کردن
تو ریال یا تیمی به این تراز وارد شدن بچه بازی نی به قول دایی دلال بازی بود الان قضیه یه چی دیگه بود (sm70)
تو اين سالا هيجگس اندازه كيروشي بور از جاي٫اهش سواستفاده نكردهنقل قول:
نوشته اصلی توسط HO33E!N [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
قشنك هركيو بخواد از فرش به عرش ميرسونه ركيو نخواد برعكس
اين يارو منصوريان چه جوگيري (sm54)(sm98)
خوانده راموس لوکزامبورگو رایکارد اینا الان کجان؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad_MCH [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من اون روزی که گفت: با کمک 90 یه اعدامی نجات یافت رفتیم با خونواده مقتول مصاحبه کنبم و میزان نقش 90 در رضایت اون ها رو جویا بشیم برام عادل تموم شد (sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من مخالفتی با موندنش ندارم ولی اینا خیلی گندش کردن ...اگر کیروش راننده ی لامبورگینیه پس بیلسا و پکرمن و یواخیم لو خلبان فانتوم هستن (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دژاگه ماگاتُ فروخت(sm120)
من حالم از نکونام به هم میخوره (sm120)
آقا خداوکیلی برانکو خیلی بازیکن داشت
این تیم امسال تک تکشون 2004 بودن میشستن رو نیمکت
اخ گفتی یه تنه یَک مافیاییه (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HO33E!N [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
علی دایی هم خودشُ شیرین کرده (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یاد جدایی نادر از سیمین افتادم(sm120)