(sm10)نقل قول:
نوشته اصلی توسط special [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
(sm10)نقل قول:
نوشته اصلی توسط special [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
موافقم (sm120) من بسیار آدم کوته فکر سنتی ای هستم... اینُ پذیرفتم و انکارش نمیکنم... با این وجود طرز فکرم این هستش و به نظر خودم درستِ (sm10)نقل قول:
نوشته اصلی توسط rebasss [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
عزیزی(sm134)(sm19)نقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
عصبانی نشدم حرفی رو که میخواستم بیشتر بهش توجه کنید رو درشت کردم... حس کردم فقط یه خط از پستم رو میخونید کاری به باقیش ندارید (sm134)نقل قول:
نوشته اصلی توسط rebasss [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اتفاقا برعکس حرف منم همینِ صابر جان (sm120) متاسفانه در شرایط نکبت بار کنونی جامعه تا حدی میاره...
چه تلاشی برادر من... قضیه همونِ که کسی که خودشُ زده به خواب نمیشه بیدار کرد
هرکسی خودش باید به این شعور برسه که تغییر کنه دست منو شما نیست که بخوایم تلاش کنیم (sm25)
(sm2)(sm127)نقل قول:
اونا بهتره بقیه مبحث ما رو بخونن و به فکر تغییرات باشن تا شوخی هایی که فقط واسه خنده و وقت گذرونی میکنیم . (sm127)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaSiHa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تاریک فکرم هستی ؛ یه چی تو مایه های سیاه چاله (sm2)(sm127)
ولی خارج از شوخی دادا سعی کن حرفای دیگران رو گوش بدی، نه در این رابطه ها کلا هر موضوعی ؛ یه موقعه هایی فقط گوش بده و هیچی نگو و یکمم فکر کن (sm127)(sm127)(sm127)
از کجا میفهمی یه نفر اینکارست؟نقل قول:
چاکرم (sm66)(sm127)نقل قول:
هر کی پول میگیره اینکارست دیگه ، این دیگه هوش و ذکاوت نمخواد که (sm2)نقل قول:
کرم چاله بیشتر بهم میاد (sm120)نقل قول:
چشــــــــــــــــم (sm134) جساراتاً منم همین تجویزُ برای شما میکنم (sm19)(sm10)
سالاری(sm66)نقل قول: