(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط !..:: joker ::..! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط !..:: joker ::..! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
صفا شــــــد آیـنــــــه و آه را مــیـــــانه و آه
ز دست آینـــه رویــی که کینــــه جوست هنوز ...
ببین ریالیا چجوری همین گروهو گروه مرگ اعلام میکنن (sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HASSAN [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
هنـــوزم آرزوی دوســت بـــرنداشتـــــه دست
ز دست شـــــد دل و در آرزوی اوســـت هنوز ...
همــــان به چشم ترم نقش روی دلکش توست
بهــــار طی شد و گل در کنـــــار جوست هنوز
تــو را هنـــوز ســـر گفتگــــوی با من نیست
که از مـــن و تو در آفــــاق گفتگــوست هنوز ...
من از تـــو گل به تماشـــای خنده شادم و بس
رقیب سفلــه به ســودای رنگ و بوست هنوز
کســـی به لعــــل تــواش داده نسبتــی وقتــی
ز شـــوق پستـــه نگنجــــد میان پوست هنوز
کسی نمانـــــد که دشمــــن ز دوسـت نشنـاسد
تویـی و من که به هم دشمنیم و دوست هنوز
به جـــای من همه جز نیکــویی نخـواهی کرد
بیا که زشت تـــو در چشم من نکــوست هنوز
(sm17)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
لیگ قهرمانان بدون منچستر ، میلان ، اینتر (sm25)
جای خالی میلان توی گروه بارسا حس میشه(sm50)(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HASSAN [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)
روزی دختری ب خدمت امام رسیدند
امام هم در رو بست ب خدمت دختر رسید
خدمت ب مردم از خصوصیات بارز امام بود
روزي امام قيچي يكي از اصحابش را به رسم امانت گرفت
فرداي ان روز قيچي رو برگردوند
قيچي برگردون از صفات ايشان بود
(sm30)
(sm120)
(sm27)
چیزیم، چیزی کم
ما کم تر از هیچیم...
در هیچ می پیچیم
در چیز می چیزیم...
(sm27)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
این سایت زده ..
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm98)
خسته نباشن(sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اینا نگران هستن که یه وقت نظام به خطر بیافته(sm89)
آلبوم هلن اوکی شد(sm118)
(sm25)(sm3)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...](sm120)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] (sm120)
بیا بریم جنگ (sm120)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...](sm120)
حالا معلوم شد چرا آمریکا با داعش وارد جنگ شده(sm120)
معلوم نیست ، احتمالا اسپانسر پیدا کردهنقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
امييييييييييييييييييييييي ر سايت مشكل دارهههههههههههه(sm35)
هي بايد يوزر پسورد بزنم براي هر پست(sm81)تازه پستا رو هم بزور ميفرستم (sm81)
اينم خطائي كه سيستم ميگيره : شما مجوز لازم برای انجام این عملیات را ندارید.لطفا" صفحه را مجددا" اجرا کرده , وارد سایت شوید سپس دوباره سعی کنید.
پ. ن : ولی حالا چرا(sm120)
غير از من Raul هم اين مشكلو داره (sm50)
cache مرورگرت رو پاک کننقل قول:
نوشته اصلی توسط tandis_m [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اگه نشد مرورگرت رو ریست کن
اگه نشد ویندوز عوض کن(sm2)
بالا سمت چپ (sm120)نقل قول:
گونزالس ؟(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط tandis_m [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اکبر گوش زد کرده بود هم از بادبادکا هم از پرچم کش رفتهنقل قول:
حالا معلوم شد چرا خودشو حبس کرده بوده(sm120) شعر کوتاه بوده و اینم گفته از مال محسن ب کنیم (sm120)نقل قول:
والله هر چي دم دستم بود پاك كردم (sm30)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
الهي همتون دچارش بشين (sm81)
نقل قول:
والا فاميليشو نميدونم (sm120)
من به نوعی دچار شدم(sm120) browsec برا من کار نمیکنه برا بقیه کار میکنه(sm120)نقل قول:
عباس معصومی نیس ؟(sm120)نقل قول:
(sm2)نقل قول:
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...](sm120) تتلو نبوده ؟ (sm30)