خیلی آرام بیا خصوصی بگو (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mojtaba00222 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
خیلی آرام بیا خصوصی بگو (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mojtaba00222 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
از همین تریبون اعلام میکنم اگه اتفاقی برام بیوفته تخصیر خانواده شماس(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
وگرنه من 350سال حداقل عمر میکنم(sm2)
الان چطوری یهو یاد این افتادی دوباره؟ (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط tandis_m [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
این چیزا بین من و عمه ته خودش بهتر میدونه(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
350 سال با عمه ـم... بدون اون که یه هفته هم زیادِ واست (sm2)نقل قول:
امشب که توی کوچه خوابیدی متوجه میشی به کی ربط داره (sm2)نقل قول:
بی عمه ت رو عرض کردم وگرنه با اون عمه ای که تو داری کلا پنج روز هم دوووم نمیارم(sm2)نقل قول:
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] راستی رفتی واسه تمدید؟ (sm120)
الان خونه(دانشگاهم) ، طلاغ غیابی میگیرم جونم راحت شه(sm2)نقل قول:
تا حالا که مشکلی تو زندگیت نداشتی که نو که اومد به بازار...؟ (sm142)(sm56)نقل قول: