من امسال خرید نکردم
چون باید پولم تو بانک باشه شاید یه بیچاره احتیاج به یک اختلاس داشته باشه
زن و بچه هاشون اون سر دنیا منتظرن!
نمایش نسخه قابل چاپ
من امسال خرید نکردم
چون باید پولم تو بانک باشه شاید یه بیچاره احتیاج به یک اختلاس داشته باشه
زن و بچه هاشون اون سر دنیا منتظرن!
تو منحرفی (sm39) وگرنه منظورش خیلیم خوبه (sm142)نقل قول:
نوشته اصلی توسط rebasss [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تعجب نکن... بوس بده برو بخواب (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط lolitasorosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بیاین شما هم امشب سنت شکنی کنید و زود بخوابین(sm128)نقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
به سلامتی... سلام برسون بهش (sm10)نقل قول:
نوشته اصلی توسط rebasss [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چشم... (sm27)نقل قول:
نوشته اصلی توسط lolitasorosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بالاخره که ازاون کارا میکنه ؛ نمیکنه عایا یا مثل یلمای ایرانی گرده افشانی میکنه؟ (sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm27)نقل قول:
بهش پی ام بدم خصوصی ، بعدا جواب نده ضایع میشم (sm70)نقل قول:
همون فقط لایکش میکنم بهتره ، یهو عصبی میشه ما رو بلاک میکنه
اینجا منظورش اون نیست (sm142)نقل قول: