الله اکبر
نمایش نسخه قابل چاپ
الله اکبر
میلاد این آهنگ سالار (ساغرم شکسته ای ساقی) تو کدوم آلبومشه؟
یه سوالم از بابک جانم داشتم...
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بابک من از این مجموعه آلبوم زندون دل فروغیو جایگزین کردم.
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
لطفا نظرتو بگو (sm10)
آینه راز ... (البته آلبوم رسمی نیست ، کاراییه که از سالار عقیلی تو آرشیو صدا و سیما تشریف داشته)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sahand.M [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
در کجای کوچه گم شدنقل قول:
نوشته اصلی توسط harf [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سکه ی جوانی ما
بگو کجا به گل نشست
کشتی بادبانی ما
بوی خوبِ گندم چه شد ؟
هفته ی خاکستری کو ؟
حرف نابِ شامِ آخر
کو ، چه شد چراغِ جادو ؟
(sm50)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط harf [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
به چشم !
حقیقتش الان 1 ماهی هست شروع کردم مرتب روزی 2 ، 3 نخ می کِشم .
قبلا گاه وقتی بود .
دیدم خوب استرس رو کم می کنه !
اصلاً خیلی آروم تر شدم .
دیگه از چند تا از بچّه ها پرسیدم سیگار چی خوبه !؟
هر کدوم یه مارک رو معرّفی کردن .
دیگه منم الان افتادم به تست کردن !
الان همین مارلبرو یِ قرمز یا سفید دودش برام خوبه .
ولی یه چند تا طعم دار هم کشیدم که به نظرم برای تنوع خوین !!!
حالا تو گاه ، گداری چی می کِشی بابک !؟
دنيا يه روز شبيه تو ،نقل قول:
شبيه خوابِ تو میشه
اينهمه آبادیِ بد ،
يه روز خرابِ تو میشه ... (sm176)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]نقل قول:
شهیارِ جان رو باید از سر تا پا طلا گرفت ... (sm27)