مسوز اين چنين گرم در خود مسوز
مپيچ اين چنين تلخ بر خود مپيچ
كه گر دست بيداد تقدير كور
ترا مي دواند به دنبال باد
مرا مي دواند به دنبال هـــــــــــــــــــــيچ
(sm50)(sm27)
نمایش نسخه قابل چاپ
مسوز اين چنين گرم در خود مسوز
مپيچ اين چنين تلخ بر خود مپيچ
كه گر دست بيداد تقدير كور
ترا مي دواند به دنبال باد
مرا مي دواند به دنبال هـــــــــــــــــــــيچ
(sm50)(sm27)
بفرما كلپچ.....(sm30)
البوم ادل نوامبر بنام 25
(sm118) دم معین راهبر گرم من تا حالا صدای سورنا تو اهنک هاوس نشنیده بودم
- (sm50)
این لینک هر وقت شد 269 مگ یعنی آپلودش کامل شده
یک ساعت و هفت دقیقست
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بذار اخبار کوتاه ادامه مطلب لینکو بذار
ما رفتیم ..فعلا
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سلام
این نرم افزاره چرا نصب کردم اینجوری میشه ؟! ویندوزم عوض کردم اما درست نشد
یعنی آهنگ میزنم داخل نرم افزار همین جوریه هیچ تغییری نمیکنه
زبان نرم افزار رو بذار رو انگلیسی، ببند و بازش کن درست میشه.نقل قول:
نوشته اصلی توسط 177 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
The Day That Never Comes (sm50)
- (sm50)
این مصاحبه صفاریان با ارجمند چیز خاص و دهن سوزیم گفته ؟
واقعا قانع شدمنقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یا ابلفضل
(sm2)این تو البوم کهکشانی ها بود
کوشانم ریده به تنظیم (sm2)
بیا بریم با هم سایت بزنیم (sm10)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ای ولا دمت گرم (sm10)نقل قول:
نوشته اصلی توسط abbasinfos [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
- (sm50)
خو من الان چی به تو بگم ؟؟؟ باز دلت کل کل میخواد (sm59)(sm2)نقل قول:
کی کارهای محسن رو مسخره کرد ؟؟ این 6 - 7 ساله با محسن رفیقه ! فقط تو یکی از مصاحبه هاش از آلبوم ژاکت انتقاد کزد گفت اگه این آلبوم رو صدای چاوشی نداشت هیچ استقبالی ازش نمیشد ! بعدشم شما به یه کار ماکت و یه تنظیم هول هولکی برای صدا و سیما نگو تنظیم به کارهای گذشتش نگاه کن ببین چند نفر رو معروف کرد و منتظر آلبوم جدید چاوشی باشنقل قول:
تنظیمای آلبوم جدید پشم همه رو میریزه
تایید (sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrA_Chavoshi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تو این آلبوم به شدت به صفاریان امیدوارم (sm50)
بعد آلبوم محسن مشخص میشه تموم شده یا نهنقل قول:
تنظیمای محسن (sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rasool24 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کاری که دست کشتکاره (sm173)
تنظیم کننده فقط حامد برادران
هرچند تو آلبوم فریدون خودشو اثبات کرد (sm50)
دهنت (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrA_Chavoshi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تو این آلبوم محسن زیاد تنظیم نداره نهایتش 2 تا بیشتر دست صفاریانه و تیمشنقل قول:
(sm120)اشتبا می کنینقل قول:
نوشته اصلی توسط Rasool24 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
به نظر من حداقل نصف آلبومو محسن تنظیم کرده زیر 5تا تنظیم نداره
آخرین اتوبوسو برای پدرش خونده (sm120)
با توجه به تبلیغ هایی که صفاریان از آلبوم می کنه و عکس هایی که منتشر میشه تو همه ی عکس ها صفاریان هم هست به نظر من حئ اقل بالای 3 تا تنظیم داره البته خود محسن هم هست ولی نسبت به پاروی بی قایق کم تر !نقل قول:
من تو آلبومِ شبح بهنام صفاریان عاشق بهروز شدم..بعد دوباره آلبوم فریدونو گوش دادم چندتا تنظیمش واقعا محشر و قوی بود (sm50) دیشب تو ساعت 25 داشت کاراشو پخش می کرد..اگه 20 تا آهنگ تو این 10 سال هیت شده بودن 10 تاش برای بهروز بود
بخوای دقیق حساب کنی میشه گفت مشترک تنظیم کردن خیلی کارای آلبومونقل قول:
شبح حرف نداره ! با اینکه 10 سال پیش منتشر شده ولی از خیلی آلبوم های الان بهتره ! (sm50)نقل قول:
صفاریان توی آلبوم فریدون خیلی با احساس تنظیم کرد (sm74)
مگه تنظیمای پارو نصفه نیمست!نقل قول:
تنظیمای پارو یک قسمت از ایدئولوژی محسن بود که به تکامل رسید
این آلبوم یه چیز دیگست
عکس جدید استاد (sm19)
باز داره به این میگه استاد (sm3)
حیف لقب هویج که بهش بدن
استاد شهاب اکبری و استاد پازل بند سیبیل قشنگ ! خوبه ؟؟؟ (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad16+ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
میشه خواهش کنم بگی این کیه ؟ بهروز صفاریان ؟ استاد (sm30)نقل قول:
شهاب اکبری که ثابت شده ست واسه همهنقل قول:
پازل بند هم که دارن کار نو و جدید ارایه میکنن
این عقب افتاده رو من نمیدونم چیکار میخواد بکنه
شما احتمالا سنت قد نمیده بشناسیش (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط 177 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]