چقدر زر میزنی ممه تیر بیا به راه پستو هدایت شو مردک (sm2)
الی الدنگ تو مثلا پانل داری اون کامنتها فحش پاک کن من تا کی باید بهتون تذکر بدم(sm120)
نمایش نسخه قابل چاپ
چقدر زر میزنی ممه تیر بیا به راه پستو هدایت شو مردک (sm2)
الی الدنگ تو مثلا پانل داری اون کامنتها فحش پاک کن من تا کی باید بهتون تذکر بدم(sm120)
دریاب که نقشی ماند از طرح وجود مننقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چون یاد تو می ارم خود هیچ نمیمانم
نقل قول:
نوشته اصلی توسط !M?sbh؟! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آن دوست که من دارم آن یار که من دانم
نه..نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2) انقد اشعار پرباره که صوبت کردنشونم اینجو شده ..
عجب حلوای قندی تو امیر بی گزندی تو(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خواهد که ترساند مرا پنداشت من نادیده امنقل قول:
نوشته اصلی توسط Rasoulh111 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من مست می عشقم هشیار نخواهم شد (sm127)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrCrow [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یک دم به باغم میکشی(sm51)
تلخ مکن امید من ای شکر سپید مننقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تا ندرم ز دست تو پیرهن کبود من
(sm176)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]