ها بیاااااااااا(sm137)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
ها بیاااااااااا(sm137)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آخ دقیقا منم به این فک کردم(sm120)نقل قول:
هفته پيش رفتم يه خط ايرانسل خريدم به يارو گفتم 2 سيم كارته نميخواما گفت باشه امروز خطم زنگ خورد جواب دادم ميگه بفرمائيد دم در سيم كارت هديه رو دريافت كنيد كلا مثل اينكه ايرانسل خوشش مياد هديه بده
(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط tandis_m [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چقدم که اس میده دهن من که هیچ دهن گوشیم سرویس شده(sm142)
خودمونیم ها تا حالا هر کی به غیر از امیرالمومنین بود ، ما رو به دلیل اسپم زیاد ، بن کرده بود
الی هم همینطور ، تاپیک محسن زده یا اسپم
(sm137)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دیوونه رو نگاه کن
ببین چه خوبه حالش
تو این دو روزه دنیا
دل رو بزن به دریا
بزن به سیم آخر
دیوونه شو مثل ما
دیوونه غم نداره
هیچ چیزی کم نداره
حرفش و قلبش یکیه
دیوونه شو کی به کیه
دیوانه (sm70)نقل قول:
نقل قول:
نوشته اصلی توسط M.GCH [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فكر كنم شماره منو هنوز نديده چون 4 تا اس بيشتر نداشتم ولي همراه اولم ياد گرفته كلافه ميكنه ادمو
از سال 2008 تا 2014 1000 تا ارسال نداشتینقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تو این دو -سه ماه جای حاج مهدی رو پر کردی (sm120)
از دیروز که رئال باخته جرات نمیکنم گوشیم رو روشن کنم (sm137)