انشالله ک هست...من ک امیدوارم شادمهر ی حرکت مثبتی کرده باشهنقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
انشالله ک هست...من ک امیدوارم شادمهر ی حرکت مثبتی کرده باشهنقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
هنوزم عاشقت هستم(sm127)
اگه واقعا راست میگید و از خیلی چیزا خبر دارین خب خبر دقیق بدید
اینکه شاید این ماه شاید اون ماه بیاد که نشد خبر
ببین ماها خودمون عوامل البومیم دیگه، اسما واقعمیون هم لو دادیم، این وسط فقط شما بازیچه شدید (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط RAHAM [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
هیچ خبری هم نمیدیم، فقط بگم که احسان از هیچی خبر نداره، البوم از اونگ نمیاد(sm70)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط me16 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خوبه شما بازیچه نشدید
خبرا رو هم واسه خودتون نگه دارید
چون من یکی که هیچوقت به شنیدن این خبرا اشتیاقی نداشتم و ندارم
(sm132)
با تموم یکدلی، تو بمون برای من
دودلی هامو ببخش، بگذر از خطای من
اگه تردید به عشق، خیمه زد تو باورم
اگه فکر رفتن تو، گذشته از سرم
شادمهر (sm127)
همه شخصیت ها رو که دزدیدید منم مجبورم علیرضا حقیقی مسئول بلاک ملت تو پیج شادمهر بشم(sm2)
اون تَه انبار اگه شخصیتی مونده بدید مام بریم(sm2)
زیگوارت پیکچرنقل قول:
نوشته اصلی توسط nimamusic [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
عظیم(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط nimamusic [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
شوطوری عظیم(sm2)