الی
هفت خط و مرموزی مثه مهره ی ماری مهربون شدی امروز باز چه نقشه ای داری(sm2)
نمایش نسخه قابل چاپ
الی
هفت خط و مرموزی مثه مهره ی ماری مهربون شدی امروز باز چه نقشه ای داری(sm2)
به به میبینم که طبع شعرتان گُل کرده است استاد ... دیر زمانی بود که شما را اینگونه نیافته بودم استاد ... بسیار خرسندم از شرف حضورتان ...نقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چرا امضا من نمیاد
هست که
الدنگ من شعر معر نمیگم من مرد عملم یه جوری از اذربایجان به تو در مشهد تجاوز میکنم که دیگه به غیر اون شاهین به کسی گوش نکنی(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مردک میگم کامنت پاک کن واسه من شعر بلغور میکنی(sm120)
+ راستی نهنگا بهار دارن؟ شکوفه انار، آلرژی و عطسه، عطر یاس، خوابیدن زیر کولر، گلابگیری، کلهم هوای هردمبیل بارون وآفتاب و ابر وبادنوروزی وقصعلیهذا؟
- نه ندارن.فقط فصل جفتگیری وکوچ دارن
وا دل من وا دل من وا دل من وا دل من(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Mehdi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
حتما تاخیری داره(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط milad771 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
از شرم حضور اساتید ...نقل قول:
نوشته اصلی توسط milad771 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
الان اومد