کار سختی ازش خواستی (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط tandis_m [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
کار سختی ازش خواستی (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط tandis_m [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
گفتم شايد تو اين 1 هفته آهنگ خوبي اومده باشه حوصله گشتن نداشتم (sm120)
معرفی کردن اهنگ و فیلم خوب به یکی دیگه خیلی سخته! چون سلیقه ها با هم فرق داره (sm120)نقل قول:
اون كه بعلههههههه ولي گاهي يه آهنگ خيلي تاپ ميشه گفتم شايد همچين چيزي اومده (sm54)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نه نیومده همچین چیزی!نقل قول:
البته شاید از نظر شما اومده باشه (sm120)
(sm120)نقل قول:
اكبر جان دستت درد نكنه (sm176)
اااا...من کی گفتم زن مردو بدبخت میکنه؟گفتم صادقی زن گرفته دیگه واسه چی و کی بخونه خب؟از بس خوشبخت میشن دیگهنقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
انگیزه ای نمیمونه واسشون(sm132)تو باید بری منطق بخونی جان خودم سفسطه بیست یعنی
سلام میناجون(sm19)..خوبی؟(sm174)نقل قول:
(sm98)