(sm2)(sm2)(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HO33E!N [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
(sm2)(sm2)(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HO33E!N [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ایتالیا کجایی که آلمانو .....(sm50)
اینا چرا حرف مفت میزن
این المان ها چقدر نمک نشناسن از مردمش تا بازیکنان سابقش
امار مسوت اوزیل اونم در پست غیر تخصصیش (sm98)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اون کاریکاتوری که عادل هم گفت عمر مومنی به کنایه کشیده در باره حرف مسخره اون بازیکن سابق المان
خدایی حقشون تحقیر شدن بود ولی خیلی دلم سوخت براشون(sm120).اشکای لوئیز(sm74)(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط reza67 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)نقل قول:
لامصب من پای اینترنت بودم گل میزد میرفتم صحنه آهسته میدیدم هنوز برنگشته سر صندلی باز صدای گل میومد (sm2)
مسئولان سایت trollfootball هنگ کردن چی بزنن بخندیم (sm2)
تو 10 دقیقه(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط reza67 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
منم اینجا بودم داداشم میس میزد به داد نزنه بابام بیدار شه توی راه برگشت میدیدم گوشیم داره زنگ میخوره (sm2)نقل قول:
چند نفری؟ چندتا گل؟ (sm120)نقل قول: