پالت
صبح تا شب اگه از پا می افتیم
هنوز قصه ای هست که باید می گفتیم....
به زودی ویدئو کلیپ جدید
نمایش نسخه قابل چاپ
پالت
صبح تا شب اگه از پا می افتیم
هنوز قصه ای هست که باید می گفتیم....
به زودی ویدئو کلیپ جدید
اینا واقعی نیس فتوشاپه
(sm3)عسلام
نقل قول:
نوشته اصلی توسط mali68 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سلام عزيز دلم خوبم تو خوبي ؟(sm19)
شکر خدا...فردا میخوام خونه تکونی کنم دعا کن زنده بمونم(sm74)نقل قول:
نوشته اصلی توسط tandis_m [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خب چرا همرُ تو یه روز انجام میدی که این طور خسته بشی؟؟ (sm98)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mali68 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تقسیم کن تو چند روز هر قسمت
من تقسیم نکنم خودش تقسیم میشه مطمئنا..اخه من همش مدرسم میمونه یه جمعه ها که اونم همش مهمون بازیه(sm172)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
میگن کنسرتای چارتار خیلی خوبه..(sm172)
یه جور میگی انگار فقط خودت سر کار میری یه جمعه هم مهمون بازیو تعطیل کن (sm98)نقل قول:
بعد وقت زیاده خب از بعد از ظهر ها و نصف پنجشنبه هم میتونی استفاده کنی!
کسی نمیاد کمکت؟؟(sm120)
کوروش وقتی بابل رو فتح کرد یهودیا رو آزاد میکنه و یه نکته که هیچ جا بهش اشاره نشده اینه که به هرکدوشون یک پاکت وینستون قرمز اصلی هم میده