Blue - King of the World - Music Video - 2015
اشترم اینو بزن
نمایش نسخه قابل چاپ
Blue - King of the World - Music Video - 2015
اشترم اینو بزن
خب اخه من اگه کار خونه بلد بودم که نمیرفتم سر کار(sm120)چرا یه خانومه میاد(sm132)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تناقضی با هم ندارن تو هم مثل من تنبلی (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mali68 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خوبه ولی خب این خونه تکونی همیشه و در هر حالتی خستگی داره (sm25) ولی بعدش میچسبه (sm120)
(sm81)من که از تو دل کندم
تمیزی ارامش میاره دیگه..امروز رفته بودم سمت ستارخان پشت چراغ قرمز یکیو تو ماشین بغلی دیدم کپ محسننقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
منتها هنگ کردم تا اومدم حرکتی انجام بدم سبز شد..نمیدونم خودش بود یا شبیهش(sm178)
اره منم شنیدمنقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
معمولن همه ادما تو این برخوردا نمیدونن باید چیکار کنن (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mali68 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تعقیبش میکردی (sm120)
عمه من بیاد اینو بخونه
مگه چی گفتن شاعرا
من با کسی دعوا نمیکردم .. ولی به خاطر ِ تو جنگیدم
باور نمیکنم منِ مغرور دارم به تـــو جواب پس میدم!
من به صدات انقدر معتادم! که با دو روز قهر تو می میرم
تو بدترین شرایطم باشم صدام کنی آروم میگیرم
معنیِ هر نگاتو میفهمم حتی تو یه اتاق ِ تاریکم
صدام بزن تا مطمئن باشم یادت نرفته اسم ِ کوچیکم
اون شب که روی پله ها بودیم دلم میخواست یه لحظه برگردی
واسه بغل کردنِ من باید از فرصت استفاده میکردی
از تو به اندازه ی این مدت شام دو نفره طلبکارم
من دست به هر کاری زدم واست.. چرا نمیفهمی دوسِت دارم؟
من میگم هنگ کردم تو میگی تعقیبش میکردی..ماشین من پراید و ماشین یار اسمش نمیدونم چی(sm2)نقل قول: