بعيد نيست تيريون بشينه رو تخت پادشاهي (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
بعيد نيست تيريون بشينه رو تخت پادشاهي (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm70)داستان حامد ابراهیم پور چیه
نقل قول:
نوشته اصلی توسط mali68 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
به سلامتي عزيزم (sm127)
من امسال قصد كردم زودتر از هر سال شروع كنم كه تا شب عيد كار نداشته باشم ، هفته گذشته شروع كردم ولي با فوت يكي از بستگانم كارام نصفه موند الان بعد يه هفته من زُل ميزنم به كارا ، اونا به من (sm25)
دیشب ریدم به بهرنگ قاسمی پستشو پاک کرد
بهرنگ قاسمی تخم کیه چه گهی خورده بود
شاعر . گفت رفیقام ازم پرسیدن بهترین شاعر معاصر کیه ؟ من تو یه گروه وایبر 4 تا شعر از شاملو و ... بهمراه یک شعر از یغما براشون فرستادم بدون ذکر نام شاعر . اونا گفتن فلان شعر عالی بوده ، فلانی خیلی خوب . یکی هم گفتن خیلی کس شر بوده ، حدس بزنید شعر کی رو میگفتن ؟نقل قول:
اخ اخ اخ..سنگین بشه دیگه تمومه مینا جون(sm25)..البته وقت زیاده یه همت کنی تموم شده(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط tandis_m [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
امیر واسم ایمیل اومد حساب کاربری شما در موزیک باران بسته شد (sm77)(sm120)(sm2)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
. . .
منوچهر چشمآذر در اولین قسمت از سری جدید Greatest Hits
فرداشب