@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
جواب منو ندادیا
نمایش نسخه قابل چاپ
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
جواب منو ندادیا
باید بگذرم از حسی که دارم با حس تازت تنهات بذارم
بزار من بهت بی منت بگم. از یه منبع کاملا موثق میگم که البوم ۹ ترک داره.نقل قول:
نوشته اصلی توسط masoud741 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ظاهرا شما هستی که مدعی همه چی هستی من که بارها گفتم ادعایی ندارم چطور اونی که ادعا میکنه لیست رو داره رو خطاب نمیکنینقل قول:
نوشته اصلی توسط nasernew [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تک آهنگهای بعد آلبومم با همکاری گلیم ببسازه حتی اگه قرار باشه خود شادمهر بسازه پس بهتره شما انرژیتو بذاری واسه تخریب های بعد آلبوم تصویر و تک آهنگها خخخنقل قول:
نوشته اصلی توسط nasernew [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
جواب منو ندادی..ترک لیست؟؟؟ تعداد ترک؟؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط ebihamed [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نیازی نیست من برای این کار انرژی بزارم اگه با تیم فرشباف کار کنه آهنگا خودشون اینقدر ضعیف هستن که بدون انرژی گذاشتن خودشون بعد از یه مدتی هیت شدن فراموش و تخریب بشن .. بعدش شما بیشتر از اینکه هوادار شادمهر باشی هوادار فرشبافی .. بهتره یه تاپیک به نام هواداران استاد فرشباف بزنی و اونجا فعالیت کنی و هدفت از اینجا اومدن فقط بالا بردن فرشباف و کوچیک کردن شادمهره .. پس احساس میکنم تاپیک رو اشتباهی اومدی ..نقل قول:
نوشته اصلی توسط ebihamed [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm93)نقل قول:
نوشته اصلی توسط entehaa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آلبوم تا الان برای ما فقط دوترک حساب میشه
بقیه ترک ها شوخیه