واقعا پل عاطفه یک آهنگ بسیار عمیق و روانی کننده است ... اینا نابغه ان ..نقل قول:
نوشته اصلی توسط Farbod-7 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
واقعا پل عاطفه یک آهنگ بسیار عمیق و روانی کننده است ... اینا نابغه ان ..نقل قول:
نوشته اصلی توسط Farbod-7 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اون که صد در صد ..(sm127)نقل قول:
نوشته اصلی توسط nimamusic [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خاک بر سر تیمی که وحید کچل ملودی سازشهنقل قول:
نوشته اصلی توسط nasernew [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
با اون تیپ مسخرش و گیتار مسخره تر ملودی میزنه برا ما میزاره اینستاگرام
تو که انقد پیگیری میکنی مطالبی که من تایپ کردم چشماتو باز کن و ببین که چقدر گفتم شادمهر هر چی بری عقب تر آثارش بهتر هستن و کارای ایرانش دیگه تکرار نمیشه من کجا از میلاد هاشمی طرفداری کردم؟ خواهشا حرف از دهنت بزن اون موقع که من طرفدار شادمهر بودم تو به دنیا نیومده بودی . من طرفدارش بودم و هستم حتی تو این روزایی که اینهمه انتقاده شادمهر با دی جی فسنقری هم کار کنه چون طرفدارشم بازم دنبالش میکنمنقل قول:
نوشته اصلی توسط nasernew [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آلبوم عاشقترین فرهاد جواهر کلام با آهنگسازی شادمهر و تنظیم شادمهر و پدرام کشتکار و عماد نکویی .. یادش بخیر
خیلی قدیمیه فکر کنم مال سال 79 ..
اینم یکی از ترک های البوم
لینک دانلود :
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اقا بیخیال این تیم ارزش اینو ندارن کسی از کسی ناراحت بشه
خودتون مهمتر از این تیم هستید(sm127)
مسعود جان بهتره من حرفی نزنم دوستان پیش خودشون باز حرف درست نکنن اصلا من هر خبری دادم تا حالا از خودم ساختمنقل قول:
نوشته اصلی توسط masoud741 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
البوم پنجره عاشقی مسعود خادمنقل قول:
فانوس، مذاب جاده
یکی از یکی فوق العاده تر
مذاب یه اهنگ کاملا شادمهری
نه آخه فربد خود تو اوایل منو جور دیگه میشناختی کم کم آشنا شدیم ولی این آقا از خودش قصه درست میکنهنقل قول:
دیگه الان آسمون بریم زمین بیاییم آلبومه میاد با همین عوامل ایشالا بعد از تصویر همون چیزی میشه که همه میخاییم ولی این آلبوم همینه دیگه