من دان نکدرم ولی لایکو زدم(sm19)نقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
من دان نکدرم ولی لایکو زدم(sm19)نقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چی میشد آدم جراتشو داشت و جایی که خسته میشد از همه عالم و آدم تموم میکرد دنیاشونقل قول:
نوشته اصلی توسط MaSiHa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یه رفیق داشتم خیلی مذهبی بود یه بار اومد خونمون
انقدر دم در گفت یالله .
که آخرش بابام داد زد بیاتو منم دیگه چادر سرمه!!!
زنه به شوهرش میگه عزیزم فردا سالگرد ازدواجمونه بیا گوسفند قربونی کنیم.
مرده میگه: نه مخالفم . چرا باید تاوان اشتباه یه خر رو گوسفند بیچاره بده؟؟؟؟
دختره داشته رانندگی میکرده میبینه تابلو زده قبل از ورود به تونل چراغها را روشن کنید.
گفته: خدایا من از کجا بدونم چراغ های تونل از کجا روشن میشه؟
بذار تو حال خودم باشم (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط rebasss [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اهواز (ناصریه) (sm10)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm120)
دیروز دانلود کردم... (sm10)نقل قول:
نوشته اصلی توسط rebasss [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
185ـه؟ (sm178)نقل قول:
خانمها زن ندارن که حرض ـشون بده (sm172)نقل قول:
نوشته اصلی توسط tandis_m [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]