زنگار ... (sm50)
نمایش نسخه قابل چاپ
زنگار ... (sm50)
علی اصحابی تا قبل عید آلبوم میده ...
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
گومز(sm25)
(sm10)نقل قول:
نوشته اصلی توسط asc [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خودمم می8 دارم خیلی خیلی راضیم فقط شکم رو این بود که چرا قیمت این دوتا مثل هم شده چون قاعدتا می9 باید بالاتر باشه
دوربینم زیاد برای من مهم نیست ... ریجستر شده گرفتی ؟ با چه قیمتی و از کجا ؟
واقعا دلم سوخت (sm74)(sm54) سون چه حالی پیدا کرد (sm25)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
پاش شکست یعنی به پوست وصل بود(sm74)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rmin [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
رفت تا فصل بعد (sm74)(sm25)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یاد لوک شاو افتادم
امیدوارم فقط یه فصلو از دست بده (sm25)
آره رجیستر شده گرفتم از یه فروشنده عمده تو تهران من پنج و صد گیر آوردم اونوقت پنج و شیشصد اینا بودنقل قول:
نوشته اصلی توسط Rmin [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خیلیم خوش دسته گوشیش صفحه نمایششم عالیه
از یه گوشی خوب هر چی بخوای داره فقط همون صداش ضعفشه که باید بهتر از اینا میبود
(sm172)