باخ بونااااا(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط بزقوش [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
باخ بونااااا(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط بزقوش [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
گه بیدنا هاممیز بیر سیح وراجایخدا(sm2)نقل قول:
هیه والا(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rasoulh111 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
هیچی باوووو ول کن(sm59)
کیم بولجاخ سسن سیز ترک قارداشلارم چخدامین چوخ دا اوستونه ورماین(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Mehdi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
عیبی یوخ بیر سیح ده بیر سیح دی دا شرط اودی خوش کچهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Rasoulh111 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
امیر اینا اینا دارن رمزی حرف میزنن بنشون کن (sm2)
آغزین(sm2)نقل قول:
این هومن اکبریان کارش چطوره ؟؟؟ نمونه کارهاشو دارین ؟؟(sm120)
دارن از خوبی های تو میگن منم تایید میکنمنقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)
داریم از ازادی زبونم تو دانشگاه ها حرف میزنیم تو چی میگی گلابی(sm120)نقل قول:
دیوث اسم منو بردی (sm2)نقل قول:
ما که زندگیامون پر از افسردگی و غم هست با هیچی درست نمیشه حتی با بحث کردن توی انجمن ولی چشم از این به بعد سعی می کنم بیشتر نظر بدمنقل قول:
نوشته اصلی توسط Mehdi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
الدنگ تو زبون ما اسم تو به چیزهای دیگه هم گفته میشه بستگی به نوع جمله داره زبون ما گسترشش مثل زبون مارسی نیست یه کلمه ممکنه 6 نوع معنی مختلف داشته باشهنقل قول:
- [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اینم شد مث زبان برره (sm2)نقل قول:
The Sound and the Fury 2014
کارگردان جیمز فرانکو(sm3) اخه این بازیگرها امریکایی چرا همش میخوام کارگردانی هم بکنن با بشین بازیگریت بکن
موسیقی ما خبر آلبوم محسن رو برداشته (sm54)
توهین کنی به زبونمون همینجا بهت تجاوز میکنم زبون ما رو با یه لحجه من در اوردی مقایسه میکنی(sm59)نقل قول:
حذف تورو خدا امیر میفهمه بن میشمنقل قول:
ن باو شوخی مکنم بخندیم (sm2)نقل قول:
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]نقل قول:
نوشته اصلی توسط R A S O O L [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
صفه اصلینقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دیروز خبر اول بود الان اصلا جزو 10 خبر اولشم نیستنقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ﻗﯿﺰﻻﺭﯾﻤﯿـــﺰ ﺗﻮﺭﮐــﻮ ﺩﯾﻠــﯽ ﺁﺭ ﺑﯿﻠﯿــﺮ
ﻓـﺎﺭﺱ ﺑﺎﻻﺳﯿــﻦ ﺍﺅﺯﻟــﺮﯾﻨﻪ ﯾﺎﺭ ﺑﯿﻠﯿﺮ
ﺩﺍﺵ ﮐﻠﻤﯽ ﺍﯾﻨﺪﯼ ﺷﯿﺮﯾﻦ ﻧﺎﺭ ﺑﯿﻠﯿﺮ(sm74)
(sm98)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
به نظرت یه نفر با همچی دانشی میتونه بک اپ بگیرهنقل قول:
این آموزش به طوری تهیه شده که هر کسی (حتی با دانش فنی کم) می تواند مراحل آن را طی کند. اما انجام اشتباه مراحل ممکن است به سیستم عامل شما آسیب برساند. سایت وینفون هیچگونه مسئولیتی در قبال انجام اشتباه مراحل و آسیب رسانی به سیستم عامل قبول نمی کند. پس، قبل از شروع مراحل از سیستم عامل خود بک آپ تهیه فرمایید.
(sm25)نقل قول:
(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بیانقل قول:
نوشته اصلی توسط AkbaR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
همش غم بود میدونم ولی من عاشقش بودم
میگید کم بود میدونم ولی من عاشقش بودم
میگفتین با یکی دیگه اس چشاتو یکمی وا کن
میدونم میدونم ولی من عاشقش بودم
آخه وقتی که میخندید دلم به خنده هاش خوش بود
به من هم زندگی میداد هم اون که منو میکشت بود
اون نمیدید منو اما من خراب دیدنش بودم
اون مست شراب بودو اما من مست بوی تنش بودم
باهام بد بود میدونم باهام بد کرد میدونم
تمام عمر انگار محو ندیدنش بودم
(sm172)(sm50)
بیدار شو از خواب آدمِ ساده خبری نیس....(sm50)نقل قول:
پوستری که میره مغازه ها با کاور البوم متفاوته. من نمیدونم تا چه زمانی دووم میاره این شرط. اما تصمیم اینه که کاور البوم تا روز انتشار البوم نشون داده نشه.نقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
معمولا آلبوم های چاوشی رو پیش فروش نمی زنن !
پاروی بی قایق شب قبل از انتشار پیش فروش گذاشتن که البته با سلحشوری و حماسه آفرینی دوستان کلا منتشر شد دیگه نیازی به پیش فروش نداشت (sm2)
سیاست خوبیه ! به شرطی پاش وایستن و کسی لو ندهنقل قول:
چجور شده که بعد دو سال هنوز یه عده میان میگن تصویر نیس صدا هس حالا بر فرض کم حجم اصلا دانلود نکردن این مدت یعنی از سر دلخوشیم نرم افزارشونو تو این دو سال بروز نکردن ؟
آخرین باری که این تصمیم گرفته شده بود ، ژاکت بود که ریدمان شدنقل قول:
پارو پیش فروش نشدنقل قول:
نوشته اصلی توسط R A S O O L [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
شب قبلش توی تهران مغازه ها آوردن فروختن که پخش شد