بازی گرم و تماشایی؟ (sm3)
نمایش نسخه قابل چاپ
بازی گرم و تماشایی؟ (sm3)
یاکو بیاروش (sm120)
من بر این باورم که ست اولم اشتباهی بردیم...
بیاروشششششش (sm2)
چه شین رو هم میکشه (sm120)
این ست هم باختیم (sm98)
الان اگه خانوم ها تو استادیوم بودن، تماشاگرها به خاطر بازی بد تیم ملی سرشون رو میذاشتن رو شونه خانومها و گریه میکردن.
خب تو استادیوم زن نیست راجع به کی نظر بدم پس؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط Lost Queen [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بعید میدونم نتیجه مثل پریشب بشه (sm98)
jarosz چطوری بیاروش خونده میشه؟ (sm70)
مجری توی سالن چی میگـــــــه؟ (sm2)
موزیک آهنگ آرش توی سالن پخش میشه (sm120)
ما بچه های ایرونیم... همیشه ایرونی میمونیم... باهم یک صدا میخونیم...
(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Peyman [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نوید هندونه زدی ؟ آلبالو جگرت حال اومد نه ؟ (sm51)
(sm81)(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Peyman [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مینا منتظر صابره (sm51)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
از آغاز ست پیداس که شتِ نه ست!!!
نه هرچی خوردم و نوشیدم مستقیم شماره1 شد!!! (sm138)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کواچ = (sm74)
امیر غفور یک امتیاز میگیره و اختلاف رو از 6 به 5 میرسونه (sm98)
شکلک پی پی برای والیبال...
(sm204)
(sm188)
(sm181) مرگ بر رومن پولانسکی
این عبادی پور معلومه هر شب یه دست به کواچ میده که با اینقدر ریدمان باز نکشیدش بیرون
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]نقل قول:
نوشته اصلی توسط mojtaba00222 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ای وای ببخشید من فکر میکردم تو ماه رمضون هیچ کس راست نمی کنه (sm74)(sm2)
از فردا باید وسط ظهر ابنارو بزاریم روزه اینارو باطل کنیم (sm2)
حیف که عسلام دست بالم بسته (sm35)نقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خوشم میاد خودم نه طرفدار فوتبالم نه والیبال نه عَرَق ملی نسبت به تیم های ملی دارم چون به هر حال دیر یا زود میرینن (sm204)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rasool24 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
گریه ها کرده وطن
تاب آورده وطن
(sm140)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrCrow [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دقیقا من اصلا هیچ کدومشون اندازه پشمی هم اهمییت نداره که ببره ببازه عرق ملیهم همش چرته....(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rasool24 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
به خانم منشی بگو بلیط استادیوم والیبال اضافه دارم ، همون لحظه میپره بغلت که ببریشنقل قول:
تنها ورزشی که نگاه می کنم یک چهارم نهایی به بعد لیگ قهرمانان (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط special [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
به قیافش نمیاد ورزش دوست باشه (sm120)نقل قول:
مثلا میخواستی چیکار کنی؟ (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط special [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تا اینجای جمله رو که خوندم حدس میزدم در ادامه میخوای بگی شیرجه بانوان یا دست کم ژیمناستیک ـشون اینا (sm2)نقل قول: