گفتم چندتا که ریتم داره و انرژیک هست بگی
وگرنه سبکشون که کلا ی جوره(sm120)
نمایش نسخه قابل چاپ
گفتم چندتا که ریتم داره و انرژیک هست بگی
وگرنه سبکشون که کلا ی جوره(sm120)
ویت
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بست اف
(sm19)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
البوم جدیدشونم دیدی دیگه ؟
120 مگ اهنگ قدیمی دادی(sm2)
دهنت سرویس
از البوم جدیدشون خواستم(sm2)
ولی بازم دمت گرم خیلیاشو گوش نداده بودم(sm120)
کی گفتی از البوم جدیدشون
(sm120)این دیگه واقن به درد جنگ میخوره
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نگفتم ولی فکر کردم میگیری داستانو.. تازه زدین رو سایت(sm120)
خو دمت گرم
اینم اگه حالشو داشتی بگو(sm10)
(sm120)من فک کردم گوشیدی حالا میخوای از اهنگای قدیمی هم بگیری
نه کلا خوشم میاد ازشون ولی بعضی وقتا دیگه خیلی اروم و بی ریتمِ اهنگاشون... گفتم اگه گوش دادی اونا که انرژیک هستنو بگی بگیرم
ولی اونا که دادیم خیلیاشونو گوش نکرده بودم.. دمت جیز(sm120)
الی من دارم میرم.. حال داشتی بگو اسم اهنگارو.. اومدم بگیرم(sm19)(sm2)
(sm120)ترک هفتم و خبری نیس
کلا خبری نیس
اکبر قسمت نهم شیملس یه روز زودتر اومده
(sm120)
(sm59)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آلبوم جدید خواجه ،
فاقد ارزش هنری تشریف دارد ...
شیملس ...
(sm118)
آرمان گرشاسبی ... (sm127)
مستم از ... (sm74)
کاکو بند ...
تا آخر بهمن ...
آلبوم جدید ...
به به ...
حضرت استاد رضا یزدانی ...
پیانیست ....
موزیک ویدیو ...
سه شنبه ...
اسلام ولی محمدی یه استوری گذاشته بود که انگار قرار با چاوشی دوباره کار کنه ... (sm59)
Rammstein
New Album
Coming Soon
... (sm81)
به امید کوالیتی
سلام عزیزان دل
لطفا یه سریال جاسوسی باحال در حد 24 و homeland بگید ! مرسی(sm10)
(sm70)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]نقل قول:
نوشته اصلی توسط R A S O O L [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)
چه کیریه این روزا (sm50)
به احترام اون عکسی که واسه پروفایلم درست کردی چیزی نمیگم (sm59)(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rmin [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
The Americansنقل قول:
نوشته اصلی توسط R A S O O L [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm120)این سریال فضاییه عجب تیکه هایی توش داره پوففففففففففف
(sm50)
دومین آلبوم کاکوبند، «دنیای نو» نام گرفت و در تاریخ ١٧ بهمن ماه روانه بازار موسیقی کشور میشود.
چه بسته بندی خوبی