نقل قول:
نوشته اصلی توسط iman [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
!!!! ::ld ))))
نمایش نسخه قابل چاپ
نقل قول:
نوشته اصلی توسط iman [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
!!!! ::ld ))))
(sm155)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اولین کار مستقل من با نام "خاطره های سوت و کور"چهارشنبه شب در سایت های معتبر موسیقی منتشر خواهد شد
دلم میخواست کار اولم حال و هوای کار های گذشنه مو داشته باشه و به همین خاطر تنظیم این آهنگ رو دوست خوبم نینف امیرخاص انجام داده.
خاطره های سوت و کور
شعر و آهنگ: علی پهلوان
تنظیم: نینف امیرخاص
میکس و مسترینگ: امیر تفرشی
عکس و طراحی: فرزام برنجی
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]نقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)سایت بیگانه
(sm120) زارتنقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
عجی آدمی هستیا ..
من گفتم آلبوم فردا میرسه اینجا ..
بعدشم شماره پاسارگاد از کجات اومده دنیای هنر بوده ..
اونیم که الی داد زنگ بزن اصا مشکل داره شماره ش ..
نقل قول:
چرت نگو خو من چه میدونم زنه گف امرو پخش میشه فردا میرسه همه جا ..
نقل قول:
نوشته اصلی توسط [M)SBH)] [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
میگه شماره پاسارگاد رو دادی !!!! (sm2)(sm100)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)
(sm120)