من تو اینستا گفتم شادمهر جان ضعیفترین آهنگایی که میسازی از قوی ترین آهنگهایی که وحید پویان میسازه قشنگتره و اگه وحید پویان الان آهنگسازه به عشق خودت بوده و تو الگوی امثال اینا بودی و هستی و باعث شدی اینا تو عرصه موزیک قدم بزارن و درسته فرصتش نیست اما لطفا خودت آهنگ بساز .. بعد بلاک شدم (sm25)
من تو صفحه سعید زمانی نوشتم .. تنظیمهای شادمهر رو به تنظیمهای شما ترجیح میدم اما شمارو هم جزو برترینهای تنظیم موسیقی ایرانی میدونم و بهتر نیست به جای ملودی های وحید پویان آهنگهای خود شادمهر رو تنظیم کنی ؟ در ضمن به شادمهر بگو تو انتخاب شعر دقت بیشتری کنه .. اونم جوابمو داد و گفت با تمامی حرفاتون موافقم و بلاکم نشدم ...
چرا باید ادمین پیج شادمهر یه آدم عقده ای باشه؟ این بلاک کردنا و انتقاد پذیر نبودنا اونم با این لحن انتقاد باعث بدبینی به فرشباف میشه .. یا اصلا چرا فرشباف باید شعر خانومشو برای شادمهر بفرسته که شادمهر بی سلیقه هم اونو انتخاب کنه .. شاید شادمهر الان تو دوران خوبی تو زمینه موسیقی نیست و داره با اشتباهاتش خودشو میندازه تو چاه و آیا فرشبافم باید اونو هول بده بندازه تو چاه؟ اینا نارفیقیه ... وگرنه منکه با فرشباف پدرکشتگی ندارم