حسِ کیسه خلیفه رو دارم که شیخ داره میبخشتش (sm50)(sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mojtaba00222 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چه هفته ی بدی بود هفته پیش ، منم هفته بدی داشتم رفیق (sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaSiHa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فقط امیدوارم این هفته مثل هفته قبل نباشه ؛ البته من به شانسم شک دارم ، مثل هفته قبل نمیشه اما میتونه بدتر بشه (sm50)
سال خوبی نبود 93 ؛ ایشالله 94 بهتری در پیش باشه برات رفیق ؛ همه مشکلاتت رفع بشه (sm127)
اگه دیگه فیلم براتون گذاشتم اصن (sm142)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mojtaba00222 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
امیدتو نکش رفیق (sm127)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaSiHa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
حالا که اومدیم هر جور هست زندیگمونو میکنیم (sm172)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
در دست بررسی هستش (sm70)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط mdm123 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm50)(sm127)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
واسو اون دسته از دوستانی که نمیدونن پوزیشن گوسفندی چیه باید عرض کنم که ، پشماتونو شیش ماه نباید بزنین تا به این درجه از لذایای دنیوی برسین (sm70)
نکته ی پنهان زندگی قبلیت اینه که ؛ انقدر بد بخت بودی توی اون زندگیت هم تو ایران بودی (sm2)
چیزی که عوض داره گله نداره ، شل کن (sm2)