(sm98)
نمایش نسخه قابل چاپ
(sm98)
اینو ندیده بودم (sm2)(sm2)
حمید حامی عصر ها که از استودیو برمیگردد برای کمک خرجش در کارهای ساختمانی و گچ کاری فعالیت میکند، هر از چند گاهی هم یک دهان برای عزیزان و مهاجران همسایه شرقی میخواند تا خستگی کار کمتر شود
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اعع ببخشید تاپیک رو اشتباهی اومدم(sm155)
چیه برادر طوری شده ؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط Al!rezA [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آهننگ شاهین
لینک
(sm120)ال نینو یی که تا چند ماه آینده اتفاق میافتد، شاید آب و هوای بسیاری از کشورها را برای همیشه دگرگون کند.
یه کاری کنن ما از این گرد و خاک راحت بشیم (sm120)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اقا چرا برای ارسال هر پستی چیزی برای من باز نمیشه فقط میتونم بنویسم هیچکدوم از ابزارا نیست
اقا قیمت اینجارو ببینید یعنی اینقدر اومده پایین [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
گور جد وعده و وعید تو(sm50)
ثبت شد در تناقض دوام ما
گور جد حرف و پیام ما
(sm2)زدم شبکه سه دیدم سینجول داره حرف میزنه
پخش زنده مکه رو میگی ؟ (sm2)
(sm2)نه یه چن نفر دارن تیراندازی میکنن کنار دریا لباس پلنگی دارن یکیشون کپی سینجول بودنقل قول:
نوشته اصلی توسط asc [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
این زند وکیلی فیسی ایسناگرامی چیزی نداره بینیم البوم کی میاد
(sm118)اسکای لیک[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm50)البوم رقصانه استاد شهرام بزودی ..
(sm25)(sm74)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
900 تومن
رایگان
این پسره طباطبایی اخرش مرد یا زندست؟
مرد بیچاره
بزارید همه بدونن که به دست غم اسیره
آخرش یه شب همینجا سر این کوچه میمیره
بی اما
بی تو اما
به چه حالی
من از آن کوچه گذشتم
تا حالا آلبوم حافظ ناظری با دقت گوش نداده بودم انصافا معرکس آلبومش (sm50)
لینکشو داری منم گوش بدم؟؟؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط asc [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
این لینکی که امیر گذاشتهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Shahin [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمیدونم 8 ترک یا 16
آخرم ما قضیه این آلبومو نفهمیدیم ارجینالش گرفتم 8 ترک دانلود کردم 16 ترک (sm120)
نقل قول:
(sm10)(sm10)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
والا من ارجینالش گرفتم 8 ترکه احتمالا سونی موزیک درگیر کار آریان بوده نصفشو یادش رفتهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
الان حجمی که من دارم 130 مگ ولی اینی که خودت زدی 94 مگ (sm54)
(sm10)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Shahin [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نه تو ایران البوم رو تو دو نسخه منتشر کردننقل قول:
ولی ایتونز همون اول کاملشو گذاشتن که بعد اشترم زد موسیقی ما رفت با حافظ مصاحبه کرد پرسید البوم لو رفته ایا (sm2)بعد حافظ گفته بود نه یه سایت موسیقی البوم رو از رسانه های دیجیتال خرید کرده گذاشته بقیه هم زدن
(sm19)لوگو جدید [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm120)نقل قول:
به گزارش «موسیقی ما»، قرار گرفتن کلیه قطعات این آلبوم روی برخی از سایت های دانلود غیر مجاز داخلی این شائبه را در بین برخی از اهالی موسیقی بوجود آورده که این اثر قبل از توزیع رسمی در ایران لو رفته ولی صاحب امتیاز این اثر از انتشار رسمی آلبوم در شنبه هفته آینده به صورت گسترده در داخل کشور خبر داد.
بر و بچ ارشد شریف قبول شدن .. (sm59)
چی لو رفته !?؟!
اینو من دانلود کردم 9 ترکه که (sm120)
اگر نسخه کامل تری دارین بدین بی زحمت
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]نقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm120)کمتر از یه ماه دیگه فتح تی وی با تیتراژ سریال 110 قسمتی (sm2)
(sm120)
دمت (sm10)نقل قول:
مصطفي بيا پاسخگو باش صد مگ كردي تو پاچمون (sm120)
(sm2)نقل قول: