کی.ر تو این شانس این گواهینامه رو 4 دفعه افتادم ،سروانه کونی هم که رحم نداره.زرتی میگه ردی..(sm1)(sm1)
نمایش نسخه قابل چاپ
کی.ر تو این شانس این گواهینامه رو 4 دفعه افتادم ،سروانه کونی هم که رحم نداره.زرتی میگه ردی..(sm1)(sm1)
خودمم دیگه ، تو وایبر نمیشه عکس شخص دیگه ای رو گذاشت ، یه جوری سیتمشو طراحی کردن که فقط عکس خود شخص رو میشه روش آپلود کرد ؛ بخاطر همین به وایبر میگن پروتکل امن ، نمیدونستی واقعا؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط mojtaba00222 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کم پیدا شدی رفیق (sm127)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad_MCH [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
برووو عامو(sm51)نقل قول:
نوشته اصلی توسط rebasss [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ولی تو خیلی با کلاسی از این به بعد با من حرف نزن (sm2)
خدایی نکرده کلاسم میره بالا(sm30)
خوبم خوبی؟ (sm10)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Lost Queen [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
جای سیبیل احسان رو کیک خالیه (sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mojtaba00222 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
زنده باشی (sm127)نقل قول:
نوید بیا یه سیبیل بزار روش(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط rebasss [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من طراحیم ضعیفه(sm30)
ولی خداییش دروغ تمیزی گفتم نه؟ (sm2)نقل قول:
خخخخخخ ؛ دهنت جناب سروان (sm30)
پسر فامیلمون که هشت سالشه فهمید خالی بستی(sm2)نقل قول:
پس نتیجه میگیریم تمیز بود(sm30)