چطوریه که بی دفاع و مغلوب میان تو آلبوم یراحی توسط همین فرشباف و همین عوامل بعد قلب من و عقل و عشق و تو بی من میرسه دست شادمهر؟ چون یراحی روی کارش همون وسواسی رو داره که گفتم
نمایش نسخه قابل چاپ
چطوریه که بی دفاع و مغلوب میان تو آلبوم یراحی توسط همین فرشباف و همین عوامل بعد قلب من و عقل و عشق و تو بی من میرسه دست شادمهر؟ چون یراحی روی کارش همون وسواسی رو داره که گفتم
اگه شادمهر قدرت اینو نداره که نذاره فرشباف واسش بدترین تصمیما رو بگیره بهتره زودتر خداحافظی کنه . من اگه شادمهر بودم و فرشباف با اسلجه هم مجبورم میکرد از اشکان خشایی ملودی بگیرم زیر بار این خفت نمیرفتم . اینا هیچکدوم دفاع از فرشباف نیست چون فرشبافم مث خوشزبان میاد و میره ولی شادمهر که از نظر همه خدای موسیقیه چرا باید چنین تصمیماتی بگیره
میخواستمت ولی نموندی پیشم
حتی بمونی عاشقت نمیشم
عجب آهنگ باحالیه (sm54)
شادمهر (sm127)
مدیر فقط خوشزبان
موندن و سوختن و ساختن همه یادگار عشقه
انتقام از تو گرفتن کار من نیست کار عشقه
(sm74)
شادمهر (sm127)
شما در صفحات اجتماعیتان بارها عکسهایی مشترک با «شادمهر عقیلی» منتشر کردهاید. خود شادمهر هم همیشه ارادتاش را به شما و شرکتتان اعلام کرده. مشخصاً رابطه دوستانه و صمیمانهای بین شما و شادمهر در آن سالها بود ولی هرگز هیچ اثری از او در شرکت شما منتشر نشد. چرا؟
شادمهر دوست خوب و یکی از الگوهای موسیقی در آن زمان بود و ما هم احترام خیلی زیادی به هم داشتیم و البته دوستی عمیقی هم بین ما وجود داشت. در بسیاری از آثار ما ساز زده و آهنگسازی کرده. به نظر من شادمهر هم آن زمان و هم الان در موسیقی پاپ، ده سال از همه جلوتر است. او الگوی خیلی از ستارههای حال حاضر موسیقی کشور بوده و هست و سبکهایی که اجرا میکند، همیشه توسط دیگر خوانندهها و ستارههای حال حاضر موسیقی ایران پیروی میشود. همیشه به پنجه هنرمند و رنگ صدای او علاقهمند بوده و هستم. او واقعاً شاهماهی موسیقی پاپ ایران است.
پس دلیل عدم همکاری شما با شادمهر در تولید آثارش در ایران آن زمان چه بود؟
شادمهر آن زمان یک قرارداد 5 ساله سفت و سخت با یک شرکت دیگر داشت که هیچرقمه اجازه همکاری با شرکتهای دیگر را به او نمیداد. این موضوع را برای اولین بار به شما میگویم و بهتر است هواداران شادمهر هم بالاخره اصل موضوع را بدانند که اصلاً یکی از اصلیترین دلایل رفتن شادمهر از ایران، همان قرارداد 5 سالهای بود که با آن شرکت داشت. آن قرارداد دستوپای شادمهر را بسته بود و او هیچ کاری در ایران نمیتوانست انجام دهد. ما با شادمهر فوتبال و استخر و همهجا میرفتیم و دوستی عمیقی داشتیم ولی آن قرارداد اجازه نمیداد همکاری داشته باشیم. در خیلی از آلبومهای ما ساز زده و تنظیم هم کرده. اصلاً آن زمان معروف بود که خیلی از خوانندهها انتشار آلبومشان را عقب میانداختند تا شادمهر از سفر برگردد و موسیقیهایشان را تنظیم کند و بعد آلبومشان را روانه بازار میکردند!
شادمهر چون میخاست حرف حرف خودش باشه خوشزبان رو کنار گذاشت چون خوشزبان خیلی روی شادمهر تسلط داشت حالا نمیدونم چطوریه که از دید هوادارا شخصیت شادمهر بر عکس شده و تحت فرمان مدیرشهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Hosein333 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تو این 5 یا 6 تا نظر آخر فقط اومدی از فرشباف دفاع کردی .. (sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ebihamed [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بعد من میگم بیشتر از شادمهر هوادار فرشبافی ناراحت میشی (sm120)
اتفاقا خواستم بگم مقصر این وضع که موجب نارضایتی هواداره خودشه برداشت شما غلطه متاسفانهنقل قول:
نوشته اصلی توسط nasernew [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]