نام کاربری جدید مبارک(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط shimaa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من و ریاضی دو یار جدا نشدنی هستیم(sm120)
نمایش نسخه قابل چاپ
نام کاربری جدید مبارک(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط shimaa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من و ریاضی دو یار جدا نشدنی هستیم(sm120)
الی چه خبر(sm120) این بار شما 8-2 نبازین(sm120) البته ارسنال اون تیم قوی نی(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm59)رویاهای تخیلی دارینقل قول:
نوشته اصلی توسط mohammad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خب از یکی بگیر دیگه(sm51)نقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
لاشی کل تیمتون مصدوم شده(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
میگن فالکائو رو دیگه نمیخواین همش مصدومه(sm120)
دان کردن چه ربطی به اومدن داره.. ی جوری میگه انگار داره از چاه اب میگیره(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mohammad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من که همش تعریفتو کردم که اونشب بارسا داشت میباخت .. تو اومدی 2 تا جمله گفتی بارسا برد(sm120)
مقسی (sm70) رشته ت چی بود ؟نقل قول:
(sm70)چار تا جنازه ام بفرستیم تو زمین ارسنال مقابل ما همیشه پشمی بیش نبودهنقل قول:
(sm74) حرفای ناراحت کننده نزننقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)ممد نبودی واسه خاطر جو این ننه زاده بیچاره حسینو راهی اتوبانای تهران کردیم (sm172)
دهن لق واست پست میزارم تو طرفداری جواب نمیدی (sm120)نقل قول:
الی کل منچستر هم بودن چیزی نبودن الان که دیگه هیچی(sm120)
باو خو نمیشه سرعت ریده با سرعت 60 نزدیک به 400 مگ دان میکنم بعدش میشه دیال اپ ورزش 3 هم بزور باز میشه(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
حال کردی گفتم کره رو میبریم بردیم(sm120)
البته بگم که ارسنال ببر نیست(sm30)
(sm50)
دیوث باز اواتار منو ورداشتی (sm142)نقل قول:
اون که اره(sm98) ارسنال بعید میدونم همینا هم ببره(sm2)نقل قول:
من اصن بهت اعتقاد پیدا کردم(sm120) از این به بعد فرم رو زدم ..نتایج که خراب بود میگم بیای چند تا جمله شفا بخش بگی(sm2)نقل قول:
باز چه جوی داد(sm2)این دیوث شده دشمن همیشگی ما طرفداری محسن (sm2)نقل قول:
ممد چه وردی خوندی لوکا رو بگادادی (sm172)
مکانیک(sm120)نقل قول:
معتاد(sm74)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrA_Chavoshi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چقد زر میزنی(sm2)نقل قول:
(sm2)هر روز پست میذاشت این پکیج تقدیم محسن باز فرداش نوشت تا اخر عمر چشمای قرمز محسن یادم نمیره همینجور ادامه داشت تا مجله رو سینجول گذاشت (sm2) نصف مطلب کلا عکس بود بقیشم میگفت من چیزی نشنیدم هم پچ پچ میکردن محسن و مرتضی بعدشم همش سیگار کشیدیم اومدیم خونه (sm2)نقل قول:
عجب متنی نوشته صدر واسه مظلومی(sm172)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
زهر خر (sm120)نقل قول:
(sm2)من با جیگر مذاکره کنم نتیجه میگیرم با سینجول نه !
(sm30)نقل قول:
اخه این دیوث به قیافش و صداش سیگار میخوره(sm2)
میتونم قیافه حسین رو تصور کنم(sm2)کم از این بچه کار بکش(sm2)
(sm70)
ژابی بعد از تمجید فراوان از نویر که باعث شده آزردگی خاطر هواداران رئال مادرید شده بود، از آنها عذر خواهی کرد.وی در صفحه اینستاگرام رسمی خود نوشت: "حمایت من از هم تیمی ام مانوئل نویر برای کسب توپ طلا به معنی نادیده گرفتن ارزش های ایکر کاسیاس دوست خوبم نیست. چرا که ایکر یک دروازه بان فوق العاده است.از صمیم قلب بابت این سوتفاهم از مادریدسموها معذرت می خواهم"
(sm120)
دهنتو ببند دیوث اس میدم جواب نمیدی(sm98)نقل قول:
این کیکو کاسیا رو بخوایم جایگزین ایکر کنیم به فنا میریم(sm2)
(sm50)به موسیقینقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سیگار(sm35)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrA_Chavoshi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آن سال ها تاج راهی مالزی می شد و در جامی تحت عنوان میلز شرکت می کرد و جام میلز پاییز 1350 با 7 گل او طی 4 دیدار به تاج تعلق گرفت. وقتی بایرن مونیخ در تیر 1351 به تهران آمد و 2-6 خرد شد یکی از گل ها را او زده بود. او بود که در آستانه المپیک 1972 در دیدار تدارکاتی برابر تیم فرانسه که میشل پلاتینی یکی از بازیکنانش بود 2 گل زد تا ایران 4-3 پیروز شود.(sm77)(sm172)
گوشیم خرابه لاشی (sm50)نقل قول:
سیو ایکر دقیقه 20 رو داشتی (sm50)(sm54)
ممر جایی میدونی ویدیوی اموزش گیتار به فارسی گذاشته باشه ؟نقل قول:
اینترنتم تموم شد
به درکنقل قول:
نوشته اصلی توسط kamyab [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مورینیو کتاب داره ایا این واقعیه(sm148)نقل قول:
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کتابش هنوز بیرون نیومده ولی چند صفحش لو رفته بود ولی این جزوش نبود فک کنم (sm120)نقل قول: