بازي ِ رو در رو نيست الي
خوش خبر زر زده (sm3)
نمایش نسخه قابل چاپ
بازي ِ رو در رو نيست الي
خوش خبر زر زده (sm3)
ترک اعتراف بابک جهان بخش پلی کردم فکر کردم شهرام شکوهی میخواد بخونه (sm2)
بازی رو در رو حساب میشه (sm128)
چند دقیقه دگ به غلط کردم میفتی (sm59)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فعلا ست 5 8،7 ولاسکو جلو اگه ببره دیگه هیچ حرف و حدیثی باقی نمیمونه
نقل قول:
نوشته اصلی توسط !..:: joker ::..! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فعلن پیاده روی نکنین رو اعصابنقل قول:
نوشته اصلی توسط asc [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آرزانتین داره میبره
.
.
.
من زنده ام هنـــوز و دوباره
خون ، جاری ِ رگا - رگم از نو!
آیینه و دهن – کجی و آآآآآه...
تنهایـــی ِ پدر- سگم از نـــو!
از تو مرا امید ِ شفا نیست...
شاید امامـزاده ی بعــدی...
من زنده ام که دوست بدارم...
لطفن حرامزاده ی بعدی!!!
طاهره خنیا
تیم ملی کشورمان که با برد ۳ امتیازی مقابل صربستان، اولین قدم برای صعود به مرحله سوم را برداشته است در صورت شکست ۳ بر یک آمریکا برابر آرژانتین در بازی همزمان راهی دور بعد خواهد شد (این دیدار درحال حاضر با نتیجه ۲ بر یک به سود آرژانتین دنبال میشود). اگر دیدار آرژانتین و آمریکا به ست پنجم کشیده شود، ایران باید منتظر شکست ۳ بر یک یا ۳ بر صفر لهستان برابر فرانسه در دیدار ساعت ۲۲:۵۵ دقیقه این دو تیم بماند.
8-10 آرژانتین(sm137)
زر نزنین داریم صعود میکنیم
پس کارشناسه درست گفته فقط باختشو اشاره نکرد چن چن باشهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Catman [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]