ولی چه البومایی دادن بیروننقل قول:
نوشته اصلی توسط ebihamed [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
ولی چه البومایی دادن بیروننقل قول:
نوشته اصلی توسط ebihamed [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط nasernew [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
به نظر من تاپیک شادمهر اوله الان
تاپیک چاووشی بیشتر شبیه چت روم هستش
همه خبرهای روز اونجا هست در مورد هرچی بحث میکنن به جز خوده چاووشی (sm51)
اینجا فقط بحث شادمهری هستش(sm182)
اونجا فقط بهم فحش میدند(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hosein333 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خبری در راه است(sm118)
Are you ready?(sm51)نقل قول:
نوشته اصلی توسط masoud741 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm50)
مصاحبه کیهنقل قول:
نوشته اصلی توسط RAHAM [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط entehaa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خاطرهبازی با مدیر یکی از قدیمیترین شرکتهای تهیه و توزیع آثار موسیقی
غلام علمشاهی: هرگز کسی نتوانست به رکورد «شادمهر» نزدیک شود
یجوری حرف میزنید انگار گذشته شادمهرو فراموش کردین. همیشه دوست داشته بعضی وقتها لب تیغ حرکت کنه دست به نوآوری بزنه. از وقتی از ایران خارج شد تو هر البومش چندتا از این کارها داشته. نمونه های بارزش هم بیا اینجا و بغض و رسیدی و شیلا و.... که یه سری ها با کلی انتقاد همراه بود یه سری هم غافل گیر کننده و عالی. پس ربطی به پویان و بقیه نداره چون میتونه خیلی راحت کارهایی مث قلب من رو قبول نکنه در مورد ترانه هم اتفاقا ارش محرابی یه لول شادمهرو کشیده بالا. من بر خلاف شما عاشق انتخاب ترانه های شادمهرم چون همیشه دنبال فضاها و کلمات و قافیه های جدیده. فرض کن ترانه های البوم های ایرانش رو الان اجرا میکرد میشد یه چیزی در حد ترانه های ستار! شادمهر نگاهش به بازار هست و براساس کشش بازار انتخاب هاش رو انجام میده.