من تا حالا فقط يه بار با يه داف حرف زدم اونم بعد سه سال همکلاس بودن گفت سلام منم بعد ده ثانيه گفتم سلام. قبل اون نميدونستم خوشگلا حرفم ميزنن
نمایش نسخه قابل چاپ
من تا حالا فقط يه بار با يه داف حرف زدم اونم بعد سه سال همکلاس بودن گفت سلام منم بعد ده ثانيه گفتم سلام. قبل اون نميدونستم خوشگلا حرفم ميزنن
هر جفتشون با هم نه...نقل قول:
نوشته اصلی توسط Peyman [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کم کم یاد میگیری.(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط rebasss [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
1 ساعت هم بود هر چقد موندم تموم نمیشد.(sm120) نت هم که قطع بود دیگه کاری نمیتونستم بکنم، تراک آخر هم خواب آور بود یهو وسطای آخری خوابم برد.(sm120)
از بس کار نکردی! یه کم عیدا مشارکت کنی با خونواده کم کم بر اثر تجربه به این نکات ریز پی میبری.(sm120)
صابر مسئول پوزیشن های نامشخص(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط rebasss [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
واقعا اینم شانس من دارم(sm74)
شلتر از این وا میره(sm120)
معلومه وضعت خیلی خرابه(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Malware [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خب یکی پلنگی یکی ببرینقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دارم یخ میزنم (sm172)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خدا بیامرزدت(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Lost Queen [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]