ولی من جلوی پی سی پنکه کوچیک زدم خوب هوا (sm2)
بقیه رو نمیدونم در چه وضعین
نمایش نسخه قابل چاپ
ولی من جلوی پی سی پنکه کوچیک زدم خوب هوا (sm2)
بقیه رو نمیدونم در چه وضعین
نقل قول:
نوشته اصلی توسط yaran [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بچه بعد ى عمرى اومد پيش ما، بعد تو بهش مى خندى!؟ (sm25)
بچه ناف نياورانى دگه، من ى چندروزى اونجا بودم شب و صبح زودش يخ بود، بعد ما رو ول دادن فردوسى تو اون دود و گرماى شيرى(sm172)نقل قول:
نوشته اصلی توسط yaran [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
يافت اباد مى گى ک رد گم کنى(sm51)
این همه ناراحت نباشید و غمگین مقداری هم شوخ باشید (sm59)نقل قول:
نوشته اصلی توسط SaSan69 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] رفیقی که اولین بار اولین نفر جواب میثم رو داد و نرم افزار Spek ورژن جدیدش رو بهم معرفی کرد (sm127)(sm10)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط SaSan69 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
- (sm54)
جمله قصارى بود، قانع شدم (sm2)نقل قول:
بعد از تو میخندم ، همین
چشمامو میبندم ، همین ... (sm50)
نقل قول:
- (sm30)